Най-скъпият лак за нокти в света » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

250 000 долара е сумата, с която ще трябва да се разделите, ако искате да поглезите ноктите си с най-скъпия лак в света. Марковият продукт е дело на твореца от Лос Анджелис – Azature, известен с превъзходните си колекции бижута и с изкушаващия си шоколад. Луксозният лак носи името „Black Diamond”, заради диамантите, от които е направен, и които са постоянна инспирация за дизайнера.

Azature, чиито бижута са носени от звезди като Риана, Бионсе и др., знае как да ухажва своите стилни клиенти с уникални предложения. След като скъпоценните камъни вдъхновиха твореца да създаде специални лимитирани серии бижута и шоколади във формата на диаманти, сега дизайнерът е решил да се прехвърли в сферата на високия клас козметика.

Ултралуксозното шишенце на черния лак, създаден от Azature, съдържа 267 карата черни диаманати, които придават незаменим аристократичен вид на ноктите. Ценителите на качествените продукти могат да закупят “Black Diamond” на рекордно високата цена от 250 000 долара.

Дизайнерът е помислил и за хората, които не разполагат с необходимите средства, за да се сдобият с безценния лак и е създал по-достъпна версия на своето „бижу”. Продуктът ще съдържа само един черен диамант и ще се продава срещу скромните 25 долара.

Azature описва скъпоценния си лак като комбинация от красота, мистерия и изтънченост. А ние очакваме в скоро време да видим как луксозният козметичен продукт блести на ноктите на някоя известна личност…

Автор: Петя Митова