Арт интериор | Art senses – артистични идеи за интериор и градина

7
Добави коментар
Art_senses
Art_senses

Предлагаме ви няколко идеи за арт интериор с рисувано стъкло от Art Studio Satto. Впечатляващи предложения за интериорен дизайн с произведения на изкуството като акцент в декорацията. Съвременни интериорни решения, подходящи за различни стилове в обзавеждането. Индивидуални проекти и артистични идеи според спецификата и особеностите на пространството. Арт дизайн и декориране на дом, офис, хотел, заведение.

Какво е стъклопис?

Стъклописът е вид витраж в техника рисувано стъкло и представлява уникално авторско произведение. Изработва се ръчно, като всеки стъклопис се проектира в един единствен екземпляр. Може да се изобрази на всякаква стъклена повърхност – прозорци, витрини, маси, мебели, врати, огледала. Съществува и в самостоятелен вариант като пано прикрепено към стената или монтирано в ниши.

Ако ви предстои обзавеждане на нов дом – Art Studio Satto предлага проект и 3d визуализация за декориране на интериора със стъклописи.

Ако вече сте обзавели жилището и желаете да декорирате – Art Studio Satto предлага фотомонтаж със снимки на вашия дом и стъклописите в интериора.

За повече информация можете да посетите сайта на фирмата:  Art Studio Satto .