Как да изберем килим за детска стая?

1
Добави коментар
carpetmax
carpetmax

Как да изберем килим за детска стая?

Детската стая се нуждае от също толкова внимание към детайлите в интериора, колкото и всякао станала част в дома Ви, ако не дори и повече. Обстановката, в която ще израсне детето е важна за изграждането на целия му характер, затова е важно да се погрижим за начина, по който изглежда стаята му още от ранна възраст.

Децата се нуждаят от свежи цветове и детски мотиви. Те подобряват настроението и помагат за изграждане на въображението на детето. Затова обзавеждането и килимът трябва да са подбрани според вкуса и характера на детето, като задължително поискате и неговото мнение преди покупката.

Ако Ви предстои избор на килим за детската стая, вече със сигурност знаете, че класически килим няма да свърши работа. Но освен декорът на килима, трябва да обърнете внимание и на това, че той трябва да е от качествена материя, която не задържа акри и прах, а също така и да е достатъчно дебел, за да осигури мекота и топлоизолация за детето.

Вече споменахме, че килимът трябва да е специално предназначен за деца, но можете да се спрете и на нещо по-стандартно, като килим с флорални мотиви, тип шаги, които децата много харесват, модел с цветни елементи или едноцветен модел, който да внесе семпъл акцент в детската стая. Ако килимът е предназначен за центъра на детската стая, тогава е най-добре да заложите на такъв с рисунка и да го ориентирате, така че детето да може да я вижда най-добре от любимото си място в стаята. 

Можете да експериментирате не само с цветовете и рисунъка, но с формата на килима за стаята на детето. Според фън шуй, най-добрият избор в този случай е килим с овална или кръгла форма, който ще внесе спокойствие и завършеност в детския интериор. 

Внесете пъстрота и веселие в детската стая с подходящия килим за Вашето дете. 

Carpet MAX. Важно е върху какво ще стъпиш!

 

върнете се назад