Яна Маринова пред развод

2
Добави коментар
ko6era
ko6era

Актрисата не била в добри отношения със съпруга си Тихомир

Етикети
развод, Яна Маринова

Заради служебните си ангажименти Яна Маринова не можела да обръща внимание на половинката си.

Според последната клюка бракът на красивата актриса виси на косъм. През последните месеци Маринова не е в добри отношения със съпруга си Тихомир.

Двамата започнали да охладняват един към друг в периода, когато служебните ангажименти на Яна нараснали главоломно, пише в. „Всеки ден”, цитиран от Лайфстайл.бг.

Откакто актрисата изигра ролята на Елена в хитовия сериал „Стъклен дом”, кариерата й се радва на възход. Предложенията валят и дори вече се говори, че Яна ще участва в нов сериал, който ще се завърти на малкия екран през есента.

Ежедневието на красавицата е поредица от изтощителни снимки и репетиции, което влошило отношенията й с Тишо. Неотдавна съпругът на актрисата заявил, че не може да продължава така и поискал от жена си да избере него или професията си. Яна обаче заявила, че тепърва започва да се развива и освен актриса възнамерява да се пробва и като водеща.

Маринова, която е носителка на титлата „Мисис България 2004”, среща първия си съпруг едва 17- годишна. Три години по-късно в общата им компания се появява Тихомир. Връзката им обаче била невъзможна, понеже скоро след запознанството им Яна станала майка.

След десетилетие двамата се събират и заживяват под един покрив, заедно със сина на актрисата. През 2010 година сключват брак, който според клюката в момента е на път да се разпадне.

Разпечатай
Изпрати