Фен страница във Фейсбук

32
Добави коментар
zabat
zabat

Фен страница във Фейсбук
Facebook likes

Постепенно комуникацията посредством скайп, като че ли се измества от друга виртуална мрежа в интернет, наречена Фейсбук. Почти всеки, който иска да поддържа връзка със своите близки и познати, с които няма възможност да общува директно и заедно с това да се запознава с нови хора, се регистрира във Фейсбук.

Мрежата се превърна в онлайн услуга, която ви дава способността да разменяте съобщения, информация, снимки с вашите приятели, да участвате в групи, сформирани според различни интереси и любими занимания, да играете игри, разглеждате реклами, оферти, уеб сайтове и т. н.

Звучи прекрасно нали? Представете си да имате собствена фен страница във Фейсбук. Вместо да разглеждата нечия фен страница, сега имате възможността сами да си направите собствена такава и да привлечете фейсбук фенове.

Това е един чудесен начин да рекламирате своя бизнес сред вашите приятели, техните приятели и много други лица. Присъствието на бутоните facebook likes (харесвания) е идеална опция и важен компонент, тъй като facebook феновете, харесвайки страницата ви, на практика харесват вашия сайт.

Това тяхно действие автоматично се показва в регистъра за новини и нови събития, придружено с линк водещ към вашия сайт. По този начин голяма маса от потребители ще станат посетители на бизнес сайта ви или сайта ви за развлечения, а в бъдеще вероятно и ваши клиенти.

Предимство е да имате фен страница във Фейсбук, защото вие реално имате шанса да направите бизнеса си популярен и видян от все повече хора в социалната мрежа. Това ще ви донесе само положителни дивиденти, като постепенно освен facebook фенове, ще си привлечете и реални клиенти.

Най-хубавото на фейсбук страниците е, че те вече се индексират от Google и информацията публикувана в тях ще се показва при търсене в търсачката. Помислете колко потребители дневно сърфират в интернет и търсят информация на всякакви теми в Google. Възможността да попаднат на вашата страница е изключително голяма.

За да имате фейсбук страница и facebook фенове, не е нужно само да я създадете, а постоянно да я поддържате и обновявате, като добавяте нова актуална информация, текстове, интересни картинки, привлекателни за потребителите, насочвайки интереса им именно към тях. Заглавието на фен страницата ви трябва да бъде атрактивно и предизвикателно, за да ви спечели не малко facebook харесвания.

Изгодни услуги онлайн »

12.08.2012 | Photo: iconarchive.com