40 деца без родители безплатно на Лейди Гага

1
Добави коментар
dominika
dominika

Градът
  Пловдив

40 деца без родители безплатно на Лейди Гага

Илияна Караланова на 13/08/2012, 13:51

Снимка: pudriera.bg

Лейди Гага специално е поканила децата от домове на концерта си

40 деца без родители от пловдивските домове „Олга Скобелева“, „Мария Луиза“ и „Рада Киркович“ ще куфеят безплатно на концерта на Лейди Гага утре вечер. Присъствието на малчуганите е по изрично желание на ексцентричната изпълнителка. Тийнейджърите са във възторг от възможността да се докоснат до своя кумир. Това е жест на благотворителност от страна на Гага, каза кметът на Пловдив Иван Тотев. Той обясни, че децата ще пътуват с автобус, осигурен от общината.

Гага пристигна вчера на летище София, дегизирана като Майкъл Джексън. Тя се появи с кърпа на лицето и бяла щампована блуза.

Чакаха я 50-ина екзалтирани и крещящи фенове. Полетът с частния самолет на звездата закъсня с час и половина заради насрещен вятър. На летището Лейди Гага каза няколко думи. Тя призна, че не знае нищо за България. Раздаде автографи и дори се снима с почитателите си, след което се качи в колата и отпраши към хотела.

За да се грижи за музикалната икона, у нас пристигна цял екип. Част от него ще се заеме с бекстейджа. Приближени на певицата ще обзаведат ложето с личните й мебели, лампи и любими вещи. Термометрите в стаите зад сцената пък трябва да сочат точно 21 градуса. Вече е пристигнал и специален екип готвачи, които пазаруват у нас продукти за любимите й ястия.

 

Тагове:
градът
пловдив
лейди гага
домове
сираци
концерт