БИЖУТА ОНЛАЙН | ПРЪСТЕНИ, ОБЕЦИ и ГРИВНИ СВАРОВСКИ

1
Добави коментар
parfiumibg
parfiumibg

Бижута онлайн – пръстени, гривни, обеци с кристали Сваровски

Добре дошли в online-bijuta.com, тук ще откриете огромно разнообразие от пръстени, обеци, гривни, колиета и всякакви други бижута, инкрустирани с кристали Сваровски, каквито няма да намерите в никой друг магазин за бижута онлайн. Ние разполагаме с едни от най-редките модели обеци, инкрустирани с камъни Сваровски, които могат да се срещнат на българския пазар. Бижутата, които ще откриете в нашия сайт са с доказан произход и гарантирано качество. По-голяма част от бижутата, които можете да разгледате и закупите от нашия каталог са с 18-каратово златно покритие, което не почернява с времето, не съдържа никел и не причинява алергични реакции. Всички бижута, които продаваме са от моделите на Pure Crystal и повечето от тях разполагат с необходимия сертификат за качество и уникалност според DTC.

За Ваше улеснение

сме разделили бижутата, които продаваме на категории: „Обеци”, „Гривни”, „Пръстени”, „Естествени перли”, „Колиета”, „Гривни Шамбала”, „Нови бижута” и „Комплекти”. Във всяка една от категориите ще откриете чудесни модели с уникален дизайн и качество, защото нашата цел, е да направим всеки един клиент доволен и щастлив, че е пазарувал от нас, и поради тази причина, преди да изпратим поръчката щателно проверяваме артикула за повреди или неточности.

В категория „Обеци” ще откриете последните модели обеци с кристали Сваровски. Ние разполагаме с уникални и неповторими модели обеци каквито няма да откриете в никой друг магазин. Разгледайте продуктите, които се намират в тази категория и се убедете в думите ни. Ние разполагаме с уникални модели обеци с инкрустирани камъни Сваровски, като моделите “Rose Orb”, “Vintage Rose”, “Golden Shadow” и “Silver Shadow”. Обеците, както всички останалите бижута, които продаваме имат необходимия сертификат за качество и произход, който Ви гарантира, че бижуто, е направено по последни технологии.

Гривните винаги са били на мода

И поради тази причина те са задължителен аксесоар за всяка жена. В категория „Гривни” ще откриете неповторими и изящни гривни, които са инкрустирани с камъни Сваровски от линията Crystal Perfect. Всички гривни в нашия каталог са с бяло или жълто 18-каратово златно покритие, което не причинява алергични реакции и не се променя с времето. Тук ще откриете всякакви модели гривни за ежедневието или за специален случай. В случаи, че сте на духовна вълна, ние можем да задоволим и този Ваш каприз или необходимост. В нашия онлайн магазин ще откриете всевъзможни и оригинални модели „Гривни Шамбала” инкрустирани с камъни Сваровски. Единственото нещо, което трябва да направите, е да цъкнете на бутона „Гривни Шамбала”, който ще Ви прехвърли към нашия каталог.

Колиетата са неизменна част от антуража и бижутата на всяка жена

Дори да не ходи често по официални събития и вечери, всяка себеуважаваща се дама трябва да разполага с поне едно колие, което да й бъде под ръка, в случаи, че бъде поканена на официална вечеря, бал или друго събитие. В нашия каталог ще откриете голямо разнообразие от колиета, които са подходящи за официални събития или за ежедневието. Ако смятате, че колието няма да е достатъчно, за да привлечете цялото внимание върху себе си може да го комбинирате с още някой продукт от нашия каталог. В секция „Комплекти” можете да си изберете различни бижута от нашия каталог и да ги комбинирате по начин, който ще Ви хареса най-много. Дали ще бъде комбинация от колие, пръстен и обеци или пък колие, естествени перли и гривна, това зависи изцяло от Вас. Ние ще изпълним всяко едно Ваше желание, независимо какви усилия ще ни коства това.

Направете подарък гривна,обеци или колие от нашите бижута.

Подаръкът е нещо което всеки сам решава как и на кого и най-важното какво ще подари. Това обаче съвсем не означава, че трябва да подарявате точно това което решите, защото не винаги това ще е най-доброто решение. Много продукти стават за подаряване като се започне от всевъзможната козметика като
парфюми и тестери, кремове, гримове и всякакви други ароматни и неароматни съединения и тава не е всичко, да не забравяме дрехите и всевъзможните аксесоари към тях. Аз смятам обаче, че бижутата все пак са далеч по добър подарък от парфюмите или другата козметика за жена. Първо защото аз самата съм жена и обичам да ми подаряват бижута и второ защото изглеждат доста добре а и вече са на доста по-ниски цени отколкото бяха до преди няколко години.

Сега вие можете да подарите едно или пък комплект много красиви бижута с кристали, на една изключително добра цена, без естествено това да влияе на качеството.

Автор: Росица Петкова