Eленко Ангелов – психолог

24
Добави коментар
press
press

Казвам се Еленко Ангелов и съм роден на 6.11.1975 г. в град Тетевен. Завършил съм висшето си образование в Благоевград, 

специалност Психология. От дете имам интерес и познания за всичко свързано с мистика, митология, религии, алтернативна медицина (шаманизъм, биотерапия, хипноза), медитация(визуализация) и уфология. Дори в детството ми трудно наричах изброеното „паранормално” или „алтернативно”. За мен неща като лечение с ръце, телепатия, силна интуиция и наблюдения на НЛО са неща все естествени и нормални. Никой от моето прекрасно семейство не ми е повлиял или запалил тази ми страст към всичко тайно. Благодаря им за това, че не са спирали или ограничавали критическото ми мислене и търсене на смисъла на живота, извън тесните рамки и догми на „онзи” строй. За детските си години и срещите си с „Необяснимото”(паранормално) ще намеря за важно да разкажа, когато е нужно. Себе си бих определил като здраво стъпил, с чувство за хумор и критически мислещ земен човек, но неспиращ да повдига палеца си за междузвезден автостоп в небесата.

От единадесет години живея и работя в София. Имах възможност да обиколя Европа и въпреки всичко да продължа да обичам българската столица. Не е случайно, че София означава Мъдрост. Работил съм в нея като мияч на коли(макар и за кратко), бодигард(личен и в нощни клубове), радио водещ(за кратко) и психолог – консултант на „частна практика”. Като съветник в импровизирания ми кабинет и студент по Психология(завърших с отличие – да хваля се) никога не съм се срамувал или притеснявал от това да използвам (и подстрекавам хората сами да го правят) методи като биотерапия, медитация и силна интуиция. За мен лично всички истински хора са лечители – биотерапевти. Замислете се само за следното – всеки път щом се ударите някъде по тялото или имате болка по него вие поставяте ръка(ръце) на „болното” място. Боли ви зъб – поставяте ръка, боли ви корем -поставяте ръка(преди да се нагълтаме с хапчета), за да облекчите болката като разпределяте биоенергията си(здравната си енергия). Както всички се раждаме с мускули и с мускулна сила така се раждаме и с тази лечебна сила. Тя е позната като силна аура, харизма, чар и обаяние. Така, както някой се ражда по-мускулест от друг и може да тренира и усилва мускулната си маса и възможности, така някои се раждат по-надарени да отдават, използват и развиват лечебната си енергия. Това важи и за силната интуиция, която популярно се нарича „Ясновидство”. Правилно приложена психоанализа с медитация(визуализация) и биотерапия лекува със сигурност почти всички нервни болести и неразположения (затормозения). Горд съм с десетките случаи на излекувано нарушение на речта(заекване) при всички видове възрасти, със стотиците случаи на излекуване на постоянно главоболие (мигрена), сексуални дисфункции и всякакви форми на страх(фобии). За близо осем години „практика” в областта на „човешкото нещастие”, моя метод за справянето с него се формира и доказа пред стотици хора. Повечето от тях бяха заклети прагматици.

Чух и видях(намесих се в) достатъчно житейски истории на хора обикновенни, творци, метачи и богаташи, бандити и ченгета за да имам самочувствието да разкрия, сглобя и напиша трилогия за моята Истина. Имам години наред и трупано знание от прекрасни сънища, в които всяка вечер, когато заспя отивах на сън в „Моето училище”. Сънувано, Висше Астрално училище с последователни откровения от учебни часове, учители, съученици и междучасия. И всичко това макар и сън беше и е достатъчно будно. Сънят е една трета от човешкия живот, а това е много. Да моята най-голяма Истина за това кой съм аз, кои сме ние, къде се намираме, от къде сме дошли, къде отиваме и въобще какъв е смисъла на човешкия живот ще представя за сега в три части. Според мен човек, който не търси отговор на тези въпроси е по-скоро мъртъв(фалшив), отколкото жив(истински). Представям първо Трета и Първа част – „Лека Нощ Нещастие” и „Добро утро Щастие”. Предстои Втора част – „Добър Ден Всичко”.

Нека бъда ясен! Не съм учител на никой, пророк, спасител, камо ли месия. Аз съм Подсказвач! Правя този проект – „Събуди се сега”, защото мога да предложа истински метод да Учим и да бъдем Щастливи тук и сега въпреки всичко. С информацията, която изнасям съм обвързан прекалено лично. Съзнавам, че възможността да стресна някой е малко голяма, но това съм аз и моята Истина. Твърдя, че целта ми е благородна! Според истинските ми приятели(благодарен съм, че ги имам) не съм изперкал нито съм асоциален тип. Питах ги за това наскоро, дано да не са се наговорили. Ако искате да знаете повече за „Авторът” може да попълня лексиконите или да отговоря на имейлите ви – [email protected] и [email protected] . Ако искам, разбира се! От спорта разбрах, че винаги мога да спра да играя ако стане тъпо.