Майкъл Фелпс стана лице на Louis Vuitton » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като знаменитият Мохамед Али беше лице на Louis Vuitton, сега американският плувец Майкъл Фелпс е част от новата рекламна кампания на френската марка. Според модната къща, спортистът с най-много медали от Олимпиади в историята, по прекрасен начин олицетворява концепцията на бранда.

Другото лице във фотосесията е бившата съветска гимнастичка Лариса Латинина, която преди Фелпс държеше рекорда по най-голям брой медали от Олимпиади. Рекламната кампания има за цел да представи „емблематични фигури, които въплъщават усещане за подвиг и ангажимент“, съобщават от компанията.

„Двe невероятни пътувания. Само един начин, за да стигнеш целта. Майкъм Фелпс и Лариса Латинина – гимнастичка и плувец, станали легенди“, гласи рекламното мото на модната марка, част от гиганта LVMH.

„Това, което сближава най-вече тези шампиони, е желанието им да предават страстта си. Ценност, която е важна и за Louis Vuitton„, се допълва в прес съобщение.

В медиите досега се появиха две рекламни снимки, направени от известната фотографка Ани Лейбовиц. Единият кадър показва плувния шампион в стилен костюм от три части, седнал до Лариса Латинина на удобен диван. Пътническа чанта Луи Вютон стои в краката му.

На втората снимка от фотосесията Майкъл Фелпс позира във вана, облечен в бански костюм и с очила на челото. На пода до него се вижда чанта на френската модна къща. Тази снимка, която е по-провокативна, не е част от официалната рекламна кампания, но беше публикувана в мрежата и предизвика сериозен интерес.

Автор: Делица Цонева