Мерилин Менсън помага на Джерард Бътлър да стане рок звезда

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

Джерард е потърсил съвет от Джони Деп как да „основе първокласна банда“, а той го е предствил на Менсън

Мерилин Менсън, Джак Блек от Tenacious D и Джони Деп помагат на актьора Джерард Бътлър, за да стане рок звезда, предаде Stand.bg.

Актьорът от „300″ и „Рокенрола“ е потърсил съвет от Деп как да „основе първокласна банда“, а той го е предствил на Менсън и Блек. Те са се заели със задачата да помогнат на Бътлър по пътя към рокендрол славата.

В новия си филм „Playing For Keeps“ актьорът се превъплъщава в ролята на професионален футболист, но в свободното си време пише песни и записва парчета за нов албум.

Американското клюкарско списание „National Enquirer“ цитира и достоверен източник, според който „Джери се занимава с пеене от години и най-накрая е решил, че е време да го прави професионално.“

По-рано тази година Бътлър прекара известно време в клиниката „Betty Ford Centre“, след като е станал зависим към някои лекарства. Докато е бил там, той е развивал музикалните си умения и сега целта му е да издаде албум.

„Джери започна да канализира цялата си енергия в музиката и това се оказа страхотно. Дори се обърна към Джони Деп за съвет как да основе първокласна рок банда. Те свирят заедно от време на време, а Джони го запозна и със своите приятели музиканти, сред които Мерилин Менсън и Джак Блек“, разказва още източникът.

Това не е първият случай, в който Менсън работи съвместно с актьор по музикален проект. По-рано тази година той записа и изададе парче с карибския пират Джони Деп. Техният кавър на „You’re So Vain“ на Карли Саймън стана част от новия албум на Менсън „Born Villain“, който излезе през април.

Автор:

Борислава Замфирова

Разпечатай
Изпрати