На какво са готови мъжете за секс? | Teenproblem.net

127
Добави коментар
registrator
registrator

Можем да го кажем на кратко – готови са на всичко. Но тогава няма за какво да пишем статията, а и едва ли всички ще ни повярват. Но истината е, че момчетата сме готови на всичко, за да преспим с едно момиче. Дали наистина е така? Не сте ли се уверили? Ето няколко изключително мъжки трика.

Игра на жертва
Често срещана тактика за вкарване на жената в леглото. И понеже в тази игра няма правила всичко е позволено. От момчетата може да се очаква да говорят за умрялото си куче, за преживяна болест, операция, тежко сбиване и какво ли още не. Дори може да лъжат за голяма част от нещата само и само да събудят някакви чувства у момичето.

Експерти по анатомия
Често когато момчето е възбудено, а момичето няма желание за секс се събуждат експертските и философските умения на мъжа. Когато мъжът е възбуден обикновено излиза с номера, че ако не свърши, ще го боли страшно много корема и от чувство за вина момичето склонява да се позабавляват. Това е толкова стар и изтъркан номер, че направо не знам как още работи. Истината е, че има болка в слабините при силна възбуда, когато момчето не свърши  по очаквания начин, но определено болките не са такива каквито мъжете ги изкарват.

Обещанията
Оооо тук сме най-силни. Когато онова между краката ни увеличи размерите си, минаваме на План Б. Каквото и да поискат от нас, сме готови да го направим само и само да свършим. Не е важно къде, как, кога, колко бързо, важен е резултата. За това когато някое момче е възбудено не вярвайте на думите му. Не всеки случай е така, но ако ви обещае да направи нещо, което принципно знаете, че няма да направи – смятайте, че изобщо не ви слуша и не осъзнава какво говори.

Осъзнаването
И все пак, ако сте получили интересни обещания преди секс, то припомнете му ги след това- безценно е да видите физиономията му когато осъзнае какво е казал 🙂