Егати иронията!

18
Добави коментар
michaeljordan
michaeljordan

Понякога съдбата може да си играе с нас като коте с кълбо прежда. Нека видим някои забавни примери за ирония от света и у нас.

Стадионът на Миньор Перник – отбор, известен с дивашките прояви на феновете си, носи повече от култовото име „Стадионът на мира“.

На един мач бившият национал Георги Марков (най-горе) бе нападнат и бит от „мирните“ фенове на „Стадиона на мира“.

 

Дъщерята на Шер – Частити (Chastity), чието име в превод означава целомъдрие (чистота), преди години си смени пола и стана мъж.

Дъщерята на Шер, която официално стана мъж споделя, че от малка не се чувствала добре в женското си тяло, но се престрашила на операция едва като станала на 40.

 

Вихра и Даниела, бившите законни половинки на продуцентите Иван и Андрей, бяха първите титулярни водещи на рубриката със закачливото наименование „Отчаяни съпруги“. След време и двете се разведоха с мъжете си.

Вихра и Даниела се оказаха отчаяни съпруги и в реалния живот.

 

Мел Бланк, актьорът, който озвучава Бъгс Бъни, е алергичен към моркови.

И без да си Еркюл Поаро, може да се досетиш, че морковът, който Мел Бланк държи, е отхапан от друг.

 

През 2010 г. тийнейджърът от Небраска Матю Нийвийн, облечен като подвижен дрегер за Хелоуин, шофирайки на път за вкъщи, е спрян от полицаи и арестуван за шофиране в нетрезво състояние.

Оригиналният костюм на Матю за Хелоуин явно е предизвикал съдбата.

 

Веднъж на едно парти Марчело Мастрояни  изпял старата песен „Изгоря онзи дом, в който бях толкова щастлив“. Още преди да успее да довърши куплета, и му съобщили за пожар в дома му.

Марчело успял да предизвика съдбата

 

На конкурса „Мис Плеймейт 2012″, поставил си амбициозната задача да определи най-сексапилната българка у нас, една от големите награди бе… пластична операция.

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари