www.pe4atam.com – Печат рекламни материали

1
Добави коментар
kalinzlatkov
kalinzlatkov

Тук ще намерите описание на част от услугите и продуктите, които предлагаме. Изработваме всякакви нестандартни рекламни продукти, книги, папки, POS дисплеи и т.н., за които може да ни се обадите или да ни пишете с конкретни въпроси за цени и възможности.

Дигитален офсетов печат от най-ново поколение
Сито и тампонен печат
Банери, мрежи, винили…
Евтини визитки, флаери, листовки, брошури, каталози, папки…
Стикери, скреч карти за игри, билети, талони, етикети, вип карти
Дизайн и предпечат, качествени довършителни дейности
Работни и стенни календари, многолистови пълноцветни календари и пирамидки за 2014 г.

 

Eвтини флаери

Всички използват флаери или листовки за раздаване, защо вие да не използвате най-евтините листовки, това популярно средство за реклама и разпространение носи важна информация за продукти, услуги или промоции които предлагате. Ние разбираме, че за успешен бизнес, който върви само напред трябват отговорни партньори, затова ние намаляваме нашата печалба! Флаерът е най-достъпния вариант за масова реклама и когато изберете точната оферта и точното място за разпространение, инвестицията която правите в печата на флаери ще се възвърне многократно. Ние можем да организираме и раздаване на флаери и листовки в София и страната, като нашата система не е на раздаден брой, а на покрита територия и време, това дава допълнителна гаранция за успех на една такава кампания.

5000 бр – 205,00 лв без ддс

Размер 10 х 15 см, двустранен пълноцветен печат на 130 гр. хром-мат хартия

 

Най-евтините визитки

Визитката е вашето лице пред партньорите ви! Ние решихме, че като един от най-важните атрибути на вашият бизнес, визитката трябва да е качествена и евтина! Това е нашия принос към вашия успех. Възползвайте се от нашата оферта за най-евтини визитки и ще останете доволни!

От дългогодишен опит стигнахме до оптималният вариант за материал и печат на визитката, за да изглежда добре и да е евтина:

Стандартен размер от 9*5 см, Пълноцветен печат от едната страна, 350 грама Хром-Мат картон

За 8.00 лв получавате 120 визитки – с 20 повече от всяка друга оферта която ще получите /дори да е на същата цена/

Телефон за поръчки: 0888 39 1000