Уеб дизайн и изработка на уеб сайт

1
Добави коментар
ivantspetrov
ivantspetrov

Уеб дизайн и изработка на уеб сайт

Уеб дизайн и изработка на уеб сайт от New Soft Com. Решения от А до Я за вашият онлайн бизнес.

Ние сме New Soft Com и сме експерти в Уеб дизайн и изработка на уеб сайт. Благодарение на отличните ни умения в Google оптимизацията, клиентите ни получават бърза възвръщаемост на инвестицията за изработеният от нас уеб сайт. Това е така защото, колкото по-добре се класира сайта ви, толкова повече посетители и респективно “продажби” ще имате.
 
Уеб Дизайн на сайт
С опита през годините сме се научили да следваме най-интересните концепции за уеб дизайн, като никога не подценяваме най-важният фактор при изработката на уеб дизайн на сайт, а именно възможността за интуитивно ползване от потребителите. За разлика от повечето специалисти в бранша ние знаем, че правилно изработеният уеб дизайн и конструкция на сайтът играе роля и за последяващото му отлично класиране в Google.
 
Изработка и уеб дизайн на потребителска и административна част на уеб сайт
Важна част в процеса на изработка на уеб сайт е и цялостното управление на съдържанието му. Управление на съдържанието на един уеб сайт се реализира чрез така наречените CMS системи. Като експерти в бизнеса разполагаме със авторка CMS система, но също така работим и със най-популярният CMS в световен мащаб WordPress. Интегрирането на CMS система е важна част от процеса на изработка на уеб сайт и уеб дизайн, защото от това зависи лесното му бъдещо администриране.
 
Гугъл оптимизация (SEO) на уеб сайт
Другият основен момент в процеса на Уеб дизайн и изработка на уеб сайт е Гугъл оптимизацията. Това, което винаги споделяме с клиентите си като основание защо трябва да заложат на оптимизирането на техният уеб сайт е: “Никога няма да разберете колко много губите, ако не оптимизирате сайтът ви за Google, докато не дойде момента, в който започнете да печелите от това, че го правите”.
 
Защо да изберете New Soft Com за Уеб дизайн и изработка на вашият уеб сайт
Доверете се на опитът ни в бизнеса. С годините изградихме доверие със много фирми както от България, така и Европа и САЩ. Не се колебайте да направите запитване за Уеб дизайн и изработка на уеб сайт, като използвате данните за контакт от нашият уеб сайт.
 

   
Tweet