Ню Йорк през годините

48
Добави коментар
yurix
yurix

Ню Йорк е признат като един от най-големите метрополиси в света. Oчарователно е да се види бързото развитие на облика на града от 1879 до 2013, когато новия Световния търговски център ще бъде завършен. В рамките на този дълъг период от време, градът е преживял много трансформиращи събития, включително и Голямата депресия през 30-те и 11 септември през 2001 г.. Можем само да гадаем как ще изглежда през следващите 100 години, особено, когато технологиите се развиват с такава скорост.

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея. Latest posts by Адриана (see all)

Категории: Америка, Дестинации |
Етикети: Ню Йорк, САЩ, Северна Америка |

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.