Мадона прости на сър Елтън Джон

4
Добави коментар
Fancy-Schmancy
Fancy-Schmancy

Мадона прости на сър Елтън Джон за обидните му коментари по неин адрес, съобщи „Контактмюзик”.

В знак на помирение застаряващата Кралица му посвети култовото парче Masterpiece, което бе отличено със „Златен глобус”. На концерта си в Ница тя заяви, че е крайно време двамата с Джон да заровят томахавките – и понеже все трябвало да се започне отнякъде, направи първата крачка. „Знам, че той харесва моята песен, както и мен самата” – подчерта певицата.

Ябълката на раздора беше именно „Златният глобус”, за който Елтън Джон се състезаваше с песента Hello Hello от анимационния филм „Гномео и Жулиета”. Тогава Мадона му измъкна наградата изпод носа. В изблик на ярост съпругът му Дейвид Фърниш я нарече „отчаяна”, а по-късно й се извини и окачестви скандала като „буря в чаша вода”.

Легендарният поп изпълнител обаче не пропусна да насоли конкурентката си в австралийско телевизионно предаване, отсичайки, че „с кариерата й е свършено. Ако Мадона имаше поне малко акъл – отбеляза той, – след Ray of Light щеше да се затвори вкъщи и да приключи с денс изпълненията веднъж завинаги. Можеше да записва прекрасни албуми, което наистина прави блестящо, но вместо това тя продължи да се излага, докато не заприлича на евтина панаирджийска стриптийзьорка”.