Аштън Кътчър : Не просто приятел на Мила Кунис | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

I Официално или не – двамата заживяха заедно
Аштън Къчър и Мила Кунис имат връзка със странен статут. В медиите те омаловажават отношенията си като ги наричат “просто приятелски“. Въпреки това изглежда, че е въпрос на време романът по между им да излезе на яве.
Според най-новите слухове Аштън Кътчър и Мила Кунис вече живеят заедно, въпреки че отричат да имат връзка. Двамата се познават от много години и са бивши звезди на шоуто That ’70s Show.
Като всяка влюбена двойка…

През годините те бяха само приятели, но от няколко месеца са засичани да се целуват и прегръщат из различни заведения в Ел Ей.Приближен до новата двойка източник е споделил пред вестник The Sun следното: “Те живеят заедно през по-голямата част от времето си. Практически Мила почти се е преместила в дома на Аштън, тъй като преспива почти всяка вечер там. Като всяка влюбена двойка, те искат да са заедно нон стоп”.
Преди две седмици Мила и Аштън бяха заснети от папараците да се целуват на обществено място в Холивуд.
Въпреки това, Мила на няколко пъти отрича в интервюта да има нещо общо с колегата си. Според медиите причината е във факта, че Аштън все още не е официално разведен с Деми Мур.
Къчър – част от живота на Деми
Деми и Аштън се разделиха през ноември миналата година, но през юни се появиха заедно, за да уважат 40-ия рожден ден на Кабала – гуруто Йехуда Берг в Лос Анджелис. Това, обаче, изобщо не означава, че бившата двойка е пред събиране. “Те са приятелски настроени един към друг,“ казва техен приближен. “Двамата се чувстват комфортно в компанията си.“
Според друг източник, Аштън винаги ще си остане част от живота на Деми, тъй като е в много близки отношения с нейните три дъщери от брака ѝ с Брус Уилис.
Въпреки че майка им и Кътчър не са повече заедно, девойките не са прекратили отношенията си с него. “Те му звънят почти всеки ден и това никак не се нрави на Деми. Но все пак той е част от живота им и бе до тях, докато порастваха, така че няма как да се дистанцират от него“, разказва близък на Къчър.
49-годишната Деми наскоро приключи своето лечение за хранителните си проблеми, покрай които беше отслабнала драстично. Сега тя изглежда доста по-добре, а явно и Аштън винаги ще си остане нейна опора.