Детски стоки: KinderKraft Cocoon столче за кола с Isofix

1
Добави коментар

KinderKraft Cocoon е едно страхотно столче за кола, което е снабдено със система за закрепване в кола Isofix.Столчето е сертифицирано за групи 2,3 според стандарта R44/04. Подходящо е за деца от 15 до 36 кг.

Облегалката за глава може да се регулира на височина. Това удължава времето, през което Вашето дете ще се чувства комфортно в това столче, а сигурността му ще бъде гарантирана.Калъфът на столчето се сваля много лесно. Така можете да го изперете дори в перална машина.Столчето има поставка за чаша или шише, която се прикрепя към един от двата подлакътника.

Качеството на използваните материални е много високо. Дизайна е стилен и изчистен. Линията на столчето е модерна и би паснала на всеки автомобил. Столчето се предлага в два цвята – бежово с кафяво и черно.

Вградената в столчето система ISOFIX се състои от две дръжки, които се намират между седалката и облегалката. Тези скоби са приложени директно към конструкцията на превозното средство. Системата все по-често е предпочитана пред предпазните колани. За разлика от предпазните колани системата ISOFIX осигурява твърда връзка, което предлага по-голяма безопасност. Използването на системата на практика елиминира възможността за неправилен монтаж.

Като цяло, столчето за кола KinderKraft Cocoon с Isofix е много добро предложение на разумна цена.
KinderKraft Cocoon с Isofix можете да закупите от http://nuvita-bg.com – официален вносител на KinderKraft за България.