Дива череша / Wild Cherry 2009

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Дива череша / Wild Cherry 2009

    Настроението в дивата череша е хумористичен, секси, и сантиментален. Сюжета се съсредоточава около загубата на девствеността, и битка на половете. То се провежда, поне отчасти, в една гимназия, и се случва в съвременните времена. Имайте предвид, че филма включва наркотици / алкохол, голота, и сексуално съдържание.

В гимназията, три приятелки са шокирани да открият своите имена в легендарната книга, която се съхранява от момчетата от футболния отбор, където те записват своите сексуални завоевания.

Разгневени, момичетата са решени да покажат на момчетата, кой наистина води играта на любовта и да започне поредица от смешни, унизителни шеги, в една истерична битка на двата пола.

Държава:

  САЩ

Година:  
2009

Времетраене:  
85 мин.

Жанрове:  
Комедия   
Режисьор:  
Дейна Лустиг 
В ролите:  

Роб Шнайдер ,  Румер Уилис ,  Таня Раймонд ,  Кристин Кавалари ,  Райън Мериман ,  Теган Мос ,  Къртис Мур ,  Джеси Мос ,  Джон Уайт ,  Джоел Лабел, Брайън Кларк 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.