Фотоконкурс на „Хепи кидс“ – „С деца на море“

2
Добави коментар
pgp

Отворете албумите със спомени и споделете с нас най-хубавата снимка на вашето дете и ние ще ви наградим!

Нужно е да изпратите любимата снимка на вашето детенце от почивка, уикенд сред природата или незабравимо ви пътуване. Надяваме се снимките да са изпълнени с усмивки и добро настроение. 

Изпращайте ни снимките си до 15.09.2012г. на e-mail: [email protected]. Снимките се качват до 24 часа след изпращането им! 

НАГРАДИ:

1во Място – Ваучер за пазаруване от happykids.bg на стойност 50 лв.

2ро Място – Ваучер за пазаруване от happykids.bg на стойност 30 лв.

3то Място – Ваучер за пазаруване от happykids.bg на стойност 20 лв.

Победителите в конкурса ше бъдат избрани от администраторите на страницата и ще бъдат обявени на 16.09.2012г.

Моля изпращайте ни снимки само на деца jpg формат и не по-големи от 5 МБ! Към снимката добавяйте името и възрастта на детето. Снимки, които не са придружени от тези данни, няма да бъдат приемани! Конкурсът е за бебета и деца на възраст до 7 годинки. Едно дете може да участва само с една снимка.

Всеки участник, който изпраща снимка декларира, че снимката е негова и има право да я разпространява или ако не е негова, родителите на детето и фотографът са запознати с участието му в конкурса! Организаторите на конкурса не носят отговорност, дали снимките са собственост на качилите ги потребители! Моля, не злоупотребявайте и не качвайте снимки, които не са ваши! Ако към момента на завършване на конкурса се докаже, че е спечелила снимка, която не е собственост на човека, който я е изпратил и е против или без знанието на родителите на детето, тя ще бъде дисквалифицирана от конкурса!

ЗАБЕЛЕЖКА: Ваучерите за пазаруване могат да бъдат използвани в рамките на 1 месец след обявяването на победителите. Наградите не се заменят с паричната им стойност!

Краен срок за участие: 15 Септември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.