Очаквай неочакваното / What to Expect When You’re Expecting 2012

0
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Очаквай неочакваното / What to Expect When You’re Expecting 2012

    „Очаквай неочакваното” е комедия за пет двойки, чийто светски живот се преобръща с главата надолу от предизвикателствата на предстоящото родителство.

Във възторг от идеята да създадат семейство, Джулс (Камерън Диас) ТВ фитнес гуру и Еван (Дженезис Родригез), звезда в танцово шоу, откриват, че високо скоростният им звезден живот няма никакъв шанс срещу предизвикателствата на бременността. Адвокатката и луда на тема бебета писателка Уенди (Елизабет Банкс), опитва собствените си войнствени съвети когато хормоните на бременността започват да опустошават фигурата й, докато съпугът й Гари се бори да не бъде надминат от своя баща (Денис Куейд), който също очаква дете от значително по-младата си и красива съпруга Скилър (Бруклин Декър). Фотографът Холи (Дженифър Лопес) се подготвя за обиколи света, за да осинови дете, но съпругът й Алекс (Родриго Санторо) не е така убеден и се опитва да успокои връхлитащата го паника с посещения в групата на пичовете където мъже, наскоро станали бащи си говорят за нещата от бащинството такива, каквито са.

В същото време Роузи (Ана Кендрик), шеф на фирма за дистрибуция на храни и Марко (Чейс Крауфорд) са изненадани от неочакваните резултати от случайната им среща и попадат в дилемата: какво правиш когато първото ти дете изпревари първата ти среща?

С динамично действие и постоянно променящи се обстоятелства, комедията „Очаквай неочакваното” е толкова универсална, колкото и непредвидима. Изпълнена с хумор историята показва неочакваните изпитания и победи на периода, в който очакваш появата на нов живот.

Държава:

  САЩ

Година:  
2012

Времетраене:  
109 мин.

Жанрове:  
Комедия   Романтичен   Драма   
Режисьор:  
Кърк Джоунс 
В ролите:  

Дженезис Родригез ,  Амир Талай ,  Роб Хубел ,  Джо Манганиело ,  Час Крауфорд ,  Родриго Санторо ,  Денис Куейд ,  Камерън Диас ,  Матю Морисън ,  Ана Кендрик, Дженифър Лопес, Бруклин Декър, Елизабет Банкс, Крис Рок, Бен Фалкон, Том Ленън 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.