SOS Силует хранителна добавка за отслабване

3
Добави коментар
rusenez
rusenez

Красивото тяло и стегнатия силует е мечта на всеки един човек без значение от пола и възрастта. Много често в резултат на желанието ни да изглеждаме перфектно се подлъгваме по различни продукти за отслабване, които уж ни гарантират екстремно отслабване, но единственото, което се случва е да отслабнем финансово и обикновено това е със сума между 30 и 60лв.

Пиша тази статия именно за тези читатели, които са се лутали безкрайно много в търсене на ефективен метод за отслабване, но до този момент не са го намерили.

От личен опит знам как аз отслабнах и мисля да ви представя моя модел. Нека да ви запозная с един продукт – S.O.S Силует.

За кого е предназначен S.O.S Силует Тази хранителна добавка за отслабване е предназначена както за жени така и за мъже. Препоръчва се за употреба само за лица над 18 годишна възраст и не се препоръчва за бременни жени и кърмачки. Ограничението на тези лица не е защото хранителната добавка S.O.S Силует може да е опасна или вредна за здравето, а защото ограничаването на хранителния прием и загубата на тегло на лицата под 18 години и на бременни жени е нездравословно. Предимствата на S.O.S. Силует пред останалите хранителни добавки За разлика от повечето хранителни добавки, S.O.S. Силует залага на най-мощното средство за отслабване, което е клинично тествано и с доказани резултати това е веществото известно със съкращението CLA. Това са триглицериди , в които се намират два изомера на сперегнати диени на линоловата киселина. В продукта S.O.S Силует в триглицеридната формула съдържанието на CLA e 80%, което е доказано най-ефективната концетрация, за постигане на максимално отслабване.

Начините за получаване на CLA в световен мащаб са няколко. Един от най-разпространените методи за добиването на CLA това е олио на шафран, но този метод е много скъп и повечето фирми прибягват до алтернативни средства, за да могат да предлагат на пазара по-конкурентна цена. Други методи за получаване на CLA е именно ензимна синтеза – естерификация на глицерол със смес от ненаситени масни киселини с преобладаване на CLA.

И ако термините и медицинските обяснения ви се струват трудни за разбиране нека да обясним как действа CLA.

Човек приема с храната CLA но в много малки количества, това вещество се набавя предимно от говеждото месо, по-малко количество от сиренето и млякото. За да се постигне ефект на отслабване обаче ще са нужни много високи концентрации. С храната се набавя само около 0.001%, а за ефективно отслабване в литературата се посочва необходимо количество от 1-3% това може да се постигне само с приемането на CLA.

CLA свързва мазнините от мастните клетки във вид удобен за транспортиране през клетъчната мембрана и ги транспортира към мускулните клетки където се изгарят. При Опити с лабораторни мишки е доказано, че при мишките в чиято диета е добавено CLA 1% са намалили съдържанието си на мазнини в тялото и са увеличи мускулната си маса. Това не бива да притеснява жените, които са решили да се доверят на S.O.S Silueta, защото те няма да имат големи мускули, а просто стегнато тяло. За мъжете, които тренират това ще е източник на допълнително енергия и сила.

Ето я и тайната 1. мазнините се свързват и транспортират от мастните клетки до мускулните където се изгарят. 2. Отделеното количество енергия, потиска чувството за апетит, защото организма е зареден и няма нужда от допълнително количество енергия доставяна с храната. 3. Като краен ефект не само, че постигате отслабване, но сте изградили и стегнато тяло и то без усилия. Звучи ли ви невероятно и при мен беше така! Но с употребата на СОС силует имаш красиво тяло и изобилие от енергия.

Ефекти от употребата на S.O.S Silueta

*спомага за премахване на мазнините в организма *подпомага оформянето на тялото *подпомага запазването и нарастването на мускулната маса *стимулира метаболизмът *поддържа нормалното ниво на холестерола в кръвта

Ефективен и безвреден начин за отслабване.

Съдържание в една опаковка: флакон с 30 капсули Съдържание на CLA 80% Нетно тегло: 40,20 гр.Произведено в ЕС

Сертифициран от Института за Хранителни Биоресурси в Румъния с номер: 4369/28.01.2010

Може да закупите продукта на Цена от 34лв. вместо нормалната 53лв.. Намалената цена е валидна до  6 май включително или до изчерпване на промоционалните количествата.

Купете от:

 

При написването на тази статия са използвани литературни източници от: 1.“Химия на липидите“ – Наука и изкуство ; София 1986; Асен Попов, Петър Илинов 2.health-n-energy.com 3.thyroid.about.com 4.Информация от официалната листовка от производителя

SOS Силует