Радина Кърджилова в тройка с Рут Колева

1
Добави коментар
ko6era
ko6era

Актрисата и червенокосата певица споделяли почитателите си от силния пол

След като най-добрата й приятелка Луиза Григорова открадна бившето й гадже, Радина Кърджилова отново се е върнала към старото си обкръжение. От няколко седмици младата звезда от „Стъклен дом“ е неразделна с Рут Колева, с която били дружки още преди Радина да стане толкова известна, пише в. „Всеки ден“.

Актрисата и червенокосата певица се запознали през 2006 г. и станали приятелки почти веднага. Заформили женска компания и били „абонирани“ за бурни среднощни купони както в столичните заведения, така и по баровете по родното Черноморие.

Именно от морето датира и една от най-пикантните истории по адрес на Радина и Рут. Според запознати по онова време по онова време двете девойки били още по-палави от сега и водели доста разкрепостен живот. Споделяли всичко помежду си, включително и почитателите си от силния пол. След един от купоните, обилно полети с алкохол, госпожиците решили да вдигнат градуса на настроението и си спретнали тройка с още един младеж, без хич да се смущават от коментарите зад гърба им.

От обкръжението на Радина и Рут допълват, че двете обичали редовно да употребяват и забранени от закона вещества като цигари с канабис, които задължително се пафкали на бурните веселби, на които присъствали младите звезди.

Автор:

Константин Тодоров

Разпечатай
Изпрати