Продукти за лице с хиалуронова киселина

1
Добави коментар
ant_iv
ant_iv

От опит знаем, че за да изглежда една жена красива, тя трябва да полага хиляди грижи за външния си вид. Скритото оръжие на красивата кожа е добрата хидратация.
Но това вече не е тайна за съвременната жена.
С годините, количеството на колаген и вода в кожата намалява. Това води до появата на бръчици, нееластична и изтощена кожа на лицето.
За да се преборим с процесите на стареене на кожата, на помощ идват продуктите с хиалуронова киселина. Тя е естествена съставка на кожата, която има способност да задържа огромно количество вода. Това помага на кожата да запази своята плътност, като я регенерира и подхранва. Хиалуроновата киселина има свойството освен да задържа вода в кожата и да предотвратява изпаряването. Киселината се разтваря бързо и ни е нужно малко количество крем или гел, за да хидратираме кожата на лицето си. Ако искаме да се справим с други проблеми като акне и запълване на бръчки, отново можем да потърсим чудотворните ефекти на хиалуроновата киселина. За тази цел, обаче, трябва да се обърнем към лекар. Процедурата се състои в инжектиране на киселината в дълбочината на кожата.
Можем да поглезим кожата на лицето си с хиалуронова киселина, ако потърсим продукти за лице. Няколко марки вече предлагат на пазара кремове и гелове с хидратиращ, подхранващ и подмладяващ ефект. Преди да купите продукта, четете внимателно листовките. Добра комбинация към хиалуроновата киселина са Витамин Е, екстрактът от канела и какаовото масло. Предлагат се и овлажняващи маски за лице и шия. След нанасяне на добре почистено лице, маската се оставя да подейства за 15-20 минути. После лицето се измива добре и се намазва с подхранващ крем.

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари