Дрехи за първия учебен ден

1
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Дрехи за първия учебен ден

С наближаването на първия учебен ден нараства и напрежението. Вероятно много от вас не знаят какво точно да облекат и прекарват часове в чудене за перфектния аутфит. В това няма нищо лошо, защото в този ден за пръв път от три месеца ще се видиш с абсолютно всички съученици, учениците от другите класове и учители. А нали знаеш колко е важно първото впечатление? : )

Тук идва екипът ни на помощ с няколко идеи:

 

Вземи предвид дрес кода. В някои училища определени видове или размери дрехи не се допускат. Провери дали в твоето училище има нещо подобно, за да си нямаш разправии още от първия ден.
Покажи стила си. Бъди себе си вместо да се опитваш да изглеждаш като всички останали. За първия учебен ден се спри на удобни дрехи, които представят твоята гледна точка.
Започни с основните неща, някои дрехи не излизат от мода. Няма да сгрешиш, ако заложиш на стилни дънки. Други дрехи, задължителни за гардероба ти, са блузки, мини поли, потници и спортен екип.
Разгледай модните тенденции. Не е нужно да се съобразяваш с всяка новост, но все пак не игнорирай напълно модата.
Вземи си подходящи аксесоари. Нито един аутфит не е завършен, докато не поставиш необходимите аксесоари. Освежи дънките и блузката с готин колан и чанта в същия цвят.
Бъди самоуверена. Ако не си – преструвай се. Когато не се съмняваш в себе си, и другите няма да се съмняват в теб или дрехите ти.
Поддържай се през цялата година. Първият учебен ден идва и си отива бързо, а доброто първо впечатление трябва да се поддържа през цялата година.

Ето и няколко конкретни идеи:

Тъмни дънки, черна блузка, черен колан, голяма, хващаща окото, огърлица в тюркоазено, сребърно или коралово и обувки в същия нюанс.
Избелели дънки, карирана риза, пантофки и колан. Не забравяй, че обувките и колона трябва да си отиват!
Цветен суичър, дънкова мини пола, подходящ топ и нови кецове.
Черен официален панталон, ризка, клъч и не много високи токчета.