Готови за новия сезон

1
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

Нов сезон – нови модни тенденции! За да избегнеш есенната тъга, ела в The Mall! Една разходка тук ще повдигне настроението ти и ще те зареди с много усмивки и трепетно очакване на новия сезон. Опознай радостта от шопинга и забавлението, открий новите колекции от край до край.

Очакват те страхотни изненади и подаръци! Открий модните си изкушения и запечатай своята усмивка в обособените кътове за красота и релакс. Публикувай артистичните си кадри в новата игра с Instagram – „Усмивки от новите ленти“ и спечели най-желаните подаръци за есента! От The Mall не са забравили и по-малките фенове – само за тях са подготвили кът „Отново на училище“, където могат да развихрят въображението си и да съберат възможно най-много харесвания в социалната мрежа.

Ако това не е достатъчно, посети The Mall със своите деца, които ще могат да се впуснат в невероятни приключения с „Малки откриватели“ и National Geographic Kids от 21 до 23 септември. Очакват ги много изненади, предизвикателства и купища награди!

Новият сезон е вече тук, а заедно с него и нови модни магазини! През месец септември ще те посрещнат Totally Erected Store, официален представител на Miss Sixty, CK Jeans, United Nude, Buffalo, Tussy, Jill Sander и Rodolfo Zengarini; магазин за обувки ALDO, известните италиански брандове Gruppo Fiori и Napapijri и кулинарното изкушение Старата Фурна.

Ако не можеш да дочакаш сутринта, за да посетиш The Mall, последвай ги в Twitter, Google+, Foursquare и Pinterest и научи най-скорошните новини, най-горещите предложения и всичко, което не трябва да пропускаш!

Вдъхновението е само част от приказката. Нещо липсва? Това си ти!   The Mall. Добре Дошла!
 

Етикети: The Mall, дрехи, мода, шопинг