Топ 5 на най-сексапилните топлес диджейки (16+)

17
Добави коментар
jordan_k84
jordan_k84

След тази класация „топлес“ вече е сред любимите ни чуждици наравно с „уикенд“ и „кьопоолу“.

 Niki Belucci

Ники с изкусителната за всеки мъж фамилия е бивша порнозвезда и логично идва от Меката на разкрепостените гърли – Будапеща. Освен това, Ники Белучи навремето е била гимнастичка, но тежка контузия слага край на кариерата й едва на 15 г. Горещо се надяваме нищо да не слага край на кариерата й като топлес диджейка.

 

 DJ AFFECTA

За себе си руската девушка с истинско име Аня казва, че съчетава сладострастен топлес пърформънс в комбинация с отлична техника на миксиране и че винаги има какво да покаже. Виждаме, Аня, виждаме.

http://youtu.be/aIC5gCAETUU

 

DJane Husky

Снимка: „168 часа“

 

Подкрепяме родното производство, като включваме в класацията и първата българска диджейка, развяваща се дибидюс – Джейн Хъски. Симона, както е по лична карта, носи този творчески никнейм заради очите си, които много напомнят на едноименната порода кучета. “ За момента у нас съм единствената, която пуска сетовете си полугола, но се надявам да имам последователки“, споделя тя. Ние същo се надяваме.

 

DJ RAPIRA

Русото изкушение Рапира определено знае как да пронизва право в сърцето…

DJ Katyusha

В мирно време думата Катюша може да я свързваме предимно с едноименната  топлес „бомба“. За себе си тя споделя, че е скандална личност, която остава дълго в паметта на хората. Склонни сме да се доверим.

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари