Калканджиева възхитена от претендентките за Мис Персенк 2012 » Моден свят

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Никак не беше лесно за Жени Калканджиева да е председател на журито в тазгодишната надпревара за титлата Мис Персенк. Всички участнички в конкурса показаха завиден чар и умения при представянето си в конкурса, чийто ежегоден инициатор е луксозният СПА комплекс Персенк в град Девин.

Събитието и тази есен събра огромна публика в просторния английски двор на туристическия център. Звездното жури в състав Мис България 2012 Габриела Василева, Меги Колева – Мис Плеймейт 2011, заедно с генералния мениджър на СПА хотел Персенк Светлин Борянов единодушно отсъдиха, че най-успешната конкурентка в надпреварата е 18-годишната Теодора Марковска от град София. Нейни достойни подгласнички са 17-годишната Ивелина Чоева от град Хасково и връстничката й Каролина Александрова от София. Всичките 12 участнички, достигнали до финала, се състезаваха за приза в стандартните три тура.

Жени Калканджиева беше категорична, че финалистките показаха майсторски умения на подиума при представянето на изящните бижута Жоли, банските костюми Делфина и бляскавите вечерни рокли на топ дизайнера Стоян Радичев. Най-популярната Мис България, която е и собственик на лидера в модния мениджмънт у нас – агенция „Визаж”, определено се затрудни при избора на победителките.

Миналогодишната носителка на титлата Мис Персенк Бетина Темелкова предаде короната на Теодора Марковска. Мис Персенк 2012 получи златна роза от Трежър България и множество награди от всички партньори на събитието. Тя и двете й подгласнички ще имат възможността да ползват специалните СПА пакети на престижния хотел в Девин.

Всички гости на комплекса до късно се радваха и на виртуозните ретро изпълнения на Емилия Валенти. След финала на конкурса празникът бе обилно полят с изискани маркови напитки в просторния нощен бар на комплекса.