Фламенко шоу-спектакъл на Антонио Ередиа в София и Пловдив

24
Добави коментар
chrisbrown2
chrisbrown2

Любителите на огнените танци и страстната испанска китара могат да бъдат повече от щастливи. Тази есен световноизвестният фламенко китарист Антонио Ередиа ще представи горещ шоу-спектакъл в София и Пловдив. Фламенко звездата и неговата група ще бъдат на 20 септември в НДК – София и на 23 септември в Античния театър в Пловдив.

Славата на Антонио Ередиа се носи по целия свят. Роден е в Гранада, Испания и израства в семейство с богата музикална традиция. Той винаги е част от престижните фестивали и концерти, които се провеждат в двореца “Аламбра”, “Палатът на конгресите”, “Театър Мануел Де Фаиа” и “Театър Изабел Католика“, а в Мадрид и Барселона може да бъде видян в най-добрите фламенко tablaos и концертни зали.

Издал е няколко диска с музиката си – „Grana baila por tangos“, „Al aire de Grana“, „Entre el Cipres y el Jazmin“. Антонио е свирил за филмови звезди от ранга на Антонио Бандерас и Анди Гарсия, както и лично на кралските семейства на Испания, Англия, Монако, Мароко и Сирия. 

Присъединете се към фиестата на 20 септември в София и на 23 септември в Пловдив – Антонио Ередиа и неговата група ще ви накарат да се почувствате като кралска особа.

Събитията се организират от Power Music Entertainment. Билети може да закупите от мрежата на Eventim. Притежателите на ISIC карти ползват отстъпки на касите на Usit Colours.