Малина се влюби в Мадрид

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Голям празник и купон по български без участието на звездите на телевизия „Планета“ в Европа не може да има.

Харесай страницата ни във Facebook

В това за пореден път се убедиха българите в Испания, които през изминалия уикенд аплодираха на живо Малина. Фиеста до зори, горещи хитове и много настроение съпътстваха концерта на певицата в един от най-популярните европейски клубове, намиращи се в центъра на Мадрид.

Малина бе първата източноевропейска звезда, която стъпи на една от сцените, на които концерт е имала и самата Шакира, като доказа, че това не е случайно. Звездата на „Пайнер“ подари уникално шоу, достойно за световна музикакална сцена на всички гости, които я очакваха с нескрит интерес. Певицата е известна със своя перфекционизъм и това провокира много българи, румънци, сърби и испанци да дойдат специално за нейния спектакъл.

Освен с бурния нощен живот испанската столица е известна и с богатото си културно наследство, което години наред е изкушение за туристите. Това беше и причината Малина да се разходи сред най-забележителните кътчета на Мадрид и заедно с екипа на телевизия „Планета“ да запечатат най-интересните моменти, за да ги споделят със зрителите на музикалната медия.

Като един истински футболен мениджър и почитател на най-популярния спорт в света нямаше начин певицата да не посети и емблематичния стадион Сантяго Бернабеу, известен като домът на футболния отбор Реал Мадрид. Въпреки че е фен на Барселона, Малина не скри, че е истински впечатлена от този огромен футболен стадион, като изкачи и най-високите му трибуни.

Какво още се случи в Испания и какви са впечатленията на звездата оттам ще научите съвсем скоро в предаването „Звездно“ по телевизия „Планета“ и в специален филм посветен на визитата на Малина в слънчева Испания, обещаха от медията.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It