Човекът с най-голям бицепс в света

1
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Някои го наричат „Попай от кръв и плът“, благодарение на скромния му бицепс, с още по-скромна обиколка от 79 сантиметра. Благодарение на въпросния, Мустафа Исмаил вече е и горд участник в Книгата на Гинес.

Египтянинът е прекарал последните десет години от живота се, потейки се във фитнес залата по два пъти на ден. В резултат на желязната си дисциплина днес обиколката на бицепса на Исмаил се равнява на тази, характерна за талията на възрастен мъж. Прочее, пропорциите на 24-годишния младеж директно могат да го класират за главната роля в бъдещ анимационен филм.

Познат на своите приближени, като „Големият Мо“, египтянинът изяжда всеки ден по кило и половина пилешко, половин килограм риба, четири чаши бадеми, с два галона вода и три литра протеини от змии.

Мускулестият мъжага бил толкова посветен на идеята си да изгради ръце чудо, че се преселил с цялото си семейство в САЩ, където условията за постигането на подобна цел били значително по-благоприятни.

„Хората постоянно ме сравняват с Попай моряка и това ме кара да се смея, но истината е, че моята диета дори не включва спанак. Нещо повече – не мога да понасям спанак“, казва Мустафа. „Мисля да си се придържам към пилешкото. Всъщност мисля, че ръцете ми вече са по-големи от тези, на анимационния герой“, допълва човекът-бицепс.

Мустафа живее заедно с 30-годишната си съпруга Каролина. Преди около пет години, колкото и странно да ви прозвучи – Мустафа не е приет в отбора по културизъм на Египет. Това е основната причина той вече да е официално гражданин на САЩ.

Когато Мустафа не помпа железа, той „помпа“ гас на двете петролни станции в Масачузетс, които между другото са негово притежание.

„Приятелите ми във фитнеса все още не могат да повярват колко много пораснаха ръцете ми, така, че вече фокусът ми е върху останалите части на тялото ми.“, казва още египтянинът. „И вече усещам, че те растат – гръдният ми кош, раменете ми, моите ръце. Просто обичам тежестите“.

източник: inews.bg