Винаги в добро настроение!

38
Добави коментар
correct
correct

Колоритен интериор на  апартамент  40 кв.м

Възможно ли е жилището да бъде постоянно весело, дори и когато хората ги няма? Що за въпрос, сигурно ще повдигнат скептично рамене някои от вас, та живот на пространството между четирите стени вдъхваме точно ние с нашите настроения…

Да, така е, обаче в това малко пъстро жилище едва ли човек може да продължи да бъде дълго време тъжен!

Площта на апартамента наистина е само около 40 кв.м, но да виждате да му липсва нещо съществено? Има си всичко, каквото притежават и по-големите му “колеги” – дневен кът, кухня, място за хранене, “кабинет” и дори самостоятелна спалня.

И при това е жилище с постоянно весел характер, дължащ се на преливащия от пъстри тонове интериор – колоритен, динамичен, но не и натрапчиво превземащ погледа. Просто симпатичен!

От входа всеки новодошъл влиза в коридор с арт-акценти, вляво забелязва мястото за приготвяне на кулинарни шедьоври, а само след 2-3 крачки може да се настани на високото столче за първото питие, а защо не и направо за вкусно похапване?!

Още мъничко по-нататък е  дневният кът за отдих, а в ъгъла, до прозореца е на разположение работен кът, ако гостът много бърза да провери дали е пристигнал някой спешен имейл.

После, ако домакините разрешат, може да хвърли един поглед на уютната  спалня, а в банята може и непоканен да влезе…

Всичко необходимо за пълен комфорт на млада двойка или пък все още непрекрачили прага на „страната на семейните“ млади хора, е налице!

Жизнерадостното настроение и привлекателната атмосфера на това кокетно и спретнато жилище се дължи на избрания изцяло неутрален фон за стените, който служи като бяло платно, върху което са нарисувани с помощта на декоративни украси и аксесоари, весели цветни акценти.

Е, вероятно гостите трябва да са от най-близкото обкръжение на собствениците, защото място за разточителни и големи многолюдни купони няма, но какво пък, хубаво е да се чувстваш предпочитан, нали?

Ние едва ли ще сме от избраните, но все пак надзърнахме крадешком в интериора на това колоритно жилище – направете го и вие, ако търсите “весели” идеи!

Галерия:

 

 

Коментари