Навигация Гармин на НИСКА ЦЕНАGPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Таблети от IskamGPS.com

3
Добави коментар
Compleooo
Compleooo

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, North Cross, LEOS и други. GPS ВТОРА УПОТРЕБА, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Гармин на НИСКА ЦЕНА
19:51, 13 Октомври 2012 видяна 2254 пъти

1
2
3
4
5

3,11 / 5
(46 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Когато говорим за GPS навигации на ниска цена не можем да не споменем моделите на Гармин NUVI 30, NUVI 40 и NUVI 50. Тези ниско бюджетни решения на лидерската марка на пазара, могат напълно да задоволят вашите потребности на сравнително по-ниска цена. Трите модела са с еднакви характеристики, различават се само по големината на дисплея. Garmin Nuvi 30 е с диплей 3.5″, Garmin Nuvi 40 е с диплей 4.3″, Garmin Nuvi 50 е с диплей 5″. Поддържат много полезни екстри като 3D, Функция „Къде съм аз?“, Режим „Lane Assist“: визуализация на кръстовищата, Избор на тип път, който да се избягва, Потребителски точки: за полицейски камери, радари и др, Избор на иконки за колата и още много други. Гаранцията на тези продукти е 24 месеца.

Какво друго ни е необходимо за да можем да стигнем до целта си? Не е необходимо да се харчат стотици левове за скъпи модели. Тези модели на GARMIN са едно добро решение за GPS на ниска цена.

Само при нас можете да получите бонус към апарата с карта на България и инсталирани полицейски камери и постове и стотици допълнителни POI точки.

 

 

 

 

 

Добави в Svejo

« Обратно към блога

 

Доставка
Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

Контакти с нас
MTEL – 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail – [email protected]