Валентина Кристи засне клип към новата си песен

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Валентина Кристи избра празничната дата 17 септември, за да заснеме видеоклип към своята нова песен.

Харесай страницата ни във Facebook

Музикалното предложение на певицата носи провокативното заглавие „Злите езици“, което още отсега насочва вниманието ни към него, информира телевизия Планета. Любопитство сред зрителите ще предизвика и лентата, която бе заснета в подземен паркинг в София.

Видеоклипът, реализиран от екипа на режисьора Ивайло Спасов, ще пресъздаде интересна история, която обаче остава тайна до премиерата му. Валентина Кристи ще изненада своите почитатели и със секси визия, в която залага както на класически цветови комбинации, така и на по-свежи тонове.

Певицата умело се включва и в хореографията на балет „Магия“, създадена специално за снимките на „Злите езици“. Изпълнителката споделя, че искрено вярва, че новото парче и клипът към него ще се харесат на меломаните и те ще се забавляват под звуците му тази есен. 

Заредена с нови сили за работа след приятната лятна ваканция с любимия мъж, Валентина Кристи обещава още изненади в следващите месеци. Първата, с която ще ни зарадва е нова фотосесия, която засне по време на снимките на „Злите езици“ с фотографа Костадин Кръстев – Коко.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It