Тайните сватби на звездите

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

През тази година бяхме свидетели на няколко тайни сватби поднесени ни както от родните знаменитости, така и от далечен Холивуд…

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Звездния дует от филма „Зеления фенер” си казаха заветното „Да“ на тиха церемония пред само 70 човека – приятели и семействата си в Южна Каролина, едва една година след като започнаха да се срещат.

Кери Мълиган и Маркъс Мъмфорд

Звездата от Великият Гетсби и фронтмена на Mumford & Sons се ожениха тайно в една плевня в Съмърсет, Англия, през април 2012.

Натали Портман и Бенджамин Милпие

Следкато се срещнаха на снимачната площадка на Черния лебет през 2010 г., двойка тихо се е оженила в тайна церемония в Биг Сур, Калифорния, през август 2012 г.

Вили Марковска и Иво Ангарски

През юни това лято Вили Марковска каза “да” на своя любим, бизнесмена Иво Ангарски. На церемонията, която се състоя в София, присъстваха роднини и колеги на Марковска, сред които Силвия Лулчева, Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков. За щастливото събитие се разбра на самия ден.

Антония Петрова и Александър Бередин

Бившата мис България изненадващо се омъжи за похитителя си в Москва Най-скандалната носителка на титлата мис България – Антония Петрова се врече във вярност на дългогодишния си годеник Александър Бередин в Москва.

Ники Илиев и Саня Борисова

Ники Илиев и Саня Борисова си казаха „Да!” в тесен кръг от приятели, близки и роднини. Сватбената церемония бе на поляната над Ковачевица сред красивата природа, допълнена от много настроение, усмивки, музика и любов.

 

 

Николета Лозанова: Аз ще бъда каймакът на „ВИП Брадър“