Ръчен GPS за измерване на площиGPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Таблети от IskamGPS.com

2
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, North Cross, LEOS и други. GPS ВТОРА УПОТРЕБА, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ръчен GPS за измерване на площи
00:18, 21 Май 2013 видяна 3220 пъти

1
2
3
4
5

2,95 / 5
(41 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

В днешно време технологиите се развиват с големи темпове и на пазара вече могат да се открият така наречените Ръчни GPS устройства за измерване на площи. От тях могат да се възползват най-вече земеделските стопани и тези от тях, които кандидатстват за субсидии по Европейски програми. Тези устройства служат за очертаване на земеделските земи,  с най-голяма точност.
Земеделци, които кандидатстват по проекти за отпускане на субсидии, след очертаването на  площта, която ще обработват могат вече по електронен път да подадат заявление за подпомагане. Данните от тези замервания се зареждат автоматично в системата на ИСАК, след като стопаните ги предоставят в съответния формат.
По последни данни вече голям брой фермери разполагат с GPS устройства за измерване на площи. Устройствата са лесни за боравене и не се изискват специални умения. Ръчният GPS приемник притежава вградена цифрова клавиатура и дизайн, които могат да издържат на екстремни външни условия, като осигуряват безкомпромисно изпълнение. Софтуерът е интуитивен, което прави употребата лесна и бърза, без прекалено сложните и рядко използвани функции. Системата работи безупречно и чрез нея земеделските стопани ще бъдат коректни, защото ще се постига точния размер  на площта, която се обработва.
Каква е ползата на фермера?
С използването на този вид GPS устройства за измерване на площи, многократно се повишава точността на измерените земеделски парцели, с които стопаните кандидатстват за субсидии. По този начин вие показвате парцелите, които реално обработвате в даден блок, без да се притеснявате, че ще навлезете в обработваемата земя на съседа ви или обратно.

 

Моделите, които предлагаме можете да разгледате от ТУК.

 

На вашето внимание можем да ви предоставим тематична информация от официалния представител на Гармин.

 

ТУК

ТУК

Добави в Svejo

« Обратно към блога