Идеи за подарък

2
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Идеи за подарък

Източник: burningman.com

Понякога, особено в по-дългите връзки, изпадаме в шок и ужас, когато наближи поредния празник, и трябва да направим подарък на любимия си човек. Затова освен 10 идеи за Коледен подарък, които всъщност са приложими и за други празници, ти подготвихме още няколко страхотни идеи, които може да ти помогнат, когато си в “дупка”.

Освен много практичен, ключодържателят може да бъде и романтичен подарък, ако е във формата на сърце, съдържа ваша обща снимка или пък имената/инициалите ви. Ако пък е с някаква по-разчупена форма или изображение, ключодържателят се превръща в забавен подарък, който половинката ти винаги ще носи със себе си, и ще си мисли за теб.
Ако си по-творчески настроен/а, и връзката ви вече е по-сериозна, може да купиш една кутия (във формата на сърце или обикновена), да я украсиш, ако е необходимо, и да я напълниш с листчета, изпълнени с причините, поради които получателят на подаръка е най-любимият ти човек. В случай, че и двамата имате чувство за хумор, може да напишеш и няколко шеговити причини, например “Обичам те, защото готвиш най-вкусния боб на света!”.
Още един изобретателен и романтичен подарък е албум с ваши общи снимки. Албумът също може да бъде украсен лично от теб, а ако моделът му позволява, може под всяка снимка да напишеш нещо, например вашата история или просто как си се чувствал/а в момента на заснемането на тази снимка и т.н.
Ако половинката ти пуши, или е споменавал /а, че би пробвал/а, може да потърсиш едни хубави пури или пурети. Ако вече пуши, може да му/й подариш аксесоари, свързани с пушенето – пепелник, запалка или пък гилотина.
Друг практичен подарък е дрехата. Ако й знаеш номера, и мислиш, че ще уцелиш вкуса й, винаги може да й вземеш чифт високи обувки, дори и да има 654290612## чифта вкъщи! Господата пък вероятно биха се зарадвали на готина риза или стилен колан. Ако подаряваш дреха обаче, внимателно проучи размерът му/й и се уговори с продавачът в магазина за евентуална смяна с друг размер/модел.
Вземи голяма кутийка във формата на сърце или обикновена и я напълни с любимите неща на половинката си. Дали ще сложиш шоколадови лакомства, кондоми, свои снимки, кафе, или нещо друго – зависи само от теб и от това колко добре познаваш любимия си човек.
Може да му/й поръчаш тениска/потник с надпис. Принтирането на индивидуални надписи вече стана много популярна услуга, така че дори и да си в малък град, пак може да намериш кой да ти го направи, ако ли пък не – винаги може да си поръчаш тениската по Интернет и до 2-3 работни дни да пристигне при теб. Този подарък, също като ключодържателят, може да бъде забавен или романтичен, зависи от надписа и картинката, които ще подбереш. А надпис от рода на ” Love never dies” , съчетан с изображението на два скелета, които се любят, може да бъде едновременно и романтичен, и шеговит.
Изцяло романтичен подарък пък може да бъде приготвянето на вечеря, запалване на свещи из цялата стая и разпръсване на листенца от рози – точно като по филмите! Ако не те бива в готвенето, може да разпръснеш листенцата рози и ароматните свещи около вана, пълна с гореща вода и мноооого пяна! Знай, че усилията ти за тази изненада, ще бъдат възнаградени подобаващо.
Ако половинката ти е религиозна, или пък е кръстен/а на светец, може да му/й подариш икона, която е предварително осветена.
А за тези, които разполагат с повече свободно време и финансови ресурси, горещо препоръчваме да зарадват половинката си с уикенд за двама, а защо не пет или седем дневна екскурзия. Все пак какъв по-хубав подарък от времето, прекарано насаме с любимия човек?