Заедно сме от 25 години, а вече не го обичам

44
Добави коментар
ledzep
ledzep

Заедно сме от 25 години, а вече не го обичам

Здравейте, както се разбира от темата, която съм задала, омъжена съм от 25 години, а вече не обичам съпруга си. Имаме 2 прекрасни деца, които вече са почти самостоятелни, отгледали сме ги с много любов и старание, но нещата между мен и мъжа ми вече не вървят. Той ме обича и ми го показва постоянно, а аз не го обичам и като че ли никога не съм изпитвала силни чувства към него. Не знам, дали защото се оженихме много набързо и имаме разлика в годините, или просто аз с течение на времето се промених.
Като че ли винаги съм възприемала съпруга си по-скоро като приятел, споделяла съм му всичко и съм го подкрепяла, той мен също ме е подкрепял, но вече не го чувствам толкова близък. Объркана съм и колкото и да се опитвам да намеря разрешение на ситуацията, нищо не ми идва на ум. За развод дори не искам и да си помислям, най-малко заради децата и това, което сме съградили досега.
Наистина не знам как да постъпя, какво да направя…
Дора

 

Утеха.БГ:
Дора, наистина разводът не е разрешение на проблема. Предполагам, че криза като твоята има в почти всяка една по-продължителна връзка. Но това не кара хората да се разделят. Така е – първо си отива страстта, после любовта, но пък остават обичта, приятелството… Не зная какво да те посъветвам. Явно си стойностен човек, който има своите угризения. Остани с мъжа си. След време наистина няма да съжаляваш.
Но нека тук се изкажат и други, по-опитни хора.
Магистър Станимир

Категория:
Не ми се прибира  Етикети:
брак, вече не го обичам, деца, омъжена, развод, той ме обича