Силви Ван дер Ваарт представи моделите от новата колекция дамско бельо

2
Добави коментар
social
social

Силви Ван дер Ваарт представи моделите от новата колекция дамско бельо
24 септември 2012, понеделник 11:18:18 Europe/Istanbul

Красивата Силви, която освен като фотомодел, за някои е по-известна като съпругата на известния футболист Рафаел Ван дер Ваарт, изгря с нова рекламна фотосесия на холандската марка за луксозно бельо – Hunkemoller.

Русата изкусителка демоснтрира перфектна фигура, представяйки моделите от новата колекция дамско бельо. Освен моделството госпожа Ван дер Ваарт е заета с куп други професионални ангажименти в момента. Тя се изявява едновременно като телевизионна водеща и мениджър на модна агенция, но не пропуска възможност да демонстрира онова, което прави най-добре – да позира по бельо.

В рекламната кампания на холандския бранд почитателите имат възможност да видят отново Силви в целия ѝ блясък. През 2009 г манекенката навлезе в тежък житейски период след като получи диагноза рак на гърдата. Веднага бяха предприети оперативни мерки. Силви преминава през 6-месечен курс по лечение с химиотерапия. След известни козметични процедури, виждаме, че манекенката е успяла да възвърне предишния си чар. Тази година холандската красавица се върна триумфално на модния подиум и зарадва всички с добрата си форма. Тя е висока само 158 см, което я прави „мъниче” на фона на останалите дългокраки манекенки, но за сметка на това мерките ѝ 86-71-86 са съвършени. Невероятният сексапил, който блондинката излъчва няма как да остане незабелязан при вида на шеметните ѝ снимки по бельо, презентиращи новата колекция на Hunkemöller .

Публикувано в Бельо

от

админ