Микрослушалка

1
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

мини слушалка за преписване М1

Невидима микрослушалка М1 с черен цвят ичерна опашчица вместо прозрачна корда за вадене

Какво представлява микрослушалката М1 и на какъв принцип работи тя, а и всички видове микрослушалки:

Всяка безжична микро слушалка представлява радио приемник( или иначе казано един мини транзистор), който се поставя навътре в ухото и става незабележим за всички. Слушалката има много малки размери 10 x 7 x 6 мм / 0.5г, слушалката става незабележима след като се сложи навътре в ушния канал. Със слушалката можете да направите 100% скрита комуникация във всяка възникнала ситуация, когато искате да бъдете дискретни. Слушалката и трансмитера представляват най-обикновенно хендсфрй което е невидимо за околните, следователно ако човека, който ви диктува по GSM може да е на другия край на планетата, а не близо до вас, със слушалката си провеждате най-обикновен разговор с тази разлика, че е околните не го забелязват.

Как се ползва микро слушалката:

Батерията е много важно да се сложи правилно в отвора на микрослушалката, защото в противен случай тя ще спре да работи и ще се развали. Понеже слушалката няма капаче, а батерията се пъха отстрани е доста вероятно да се сложи неправилно. Батерията се пъха с минуса (това е часта на батерията без надпис) от към зелената платка долу, а плюса(това е страната с надписа) трябва да е от към черната тънка част.

Ръководство за употреба на микрослушалка М1

Гаранция

Микрослушалката има гаранция от 6 месеца, но след това има опция за евентуален ремонт на преференцялна цена. Гаранцията отпада когато е нанесена умишлена вреда над приемника, като: запушване с ушна кал, слагане на батерията на обратно или счупване.

Комплекта съдържа:

– 1бр. микро слушалка
– 1бр. елегантна пластмасова кутийка.
– 3бр. японски батерии за микрослушалка, без китайски подобия.

Слушалката се слага в ухото по този начин:

Схема на микрослушалка М1 в ухото

Добре е ушите да са почистени, за да не повредим микрослушалката но и ако прекалим може сериозно да си нараним тъпанчето.

ухо и клечка за уши