София Борисова ще покаже за първи път колекцията The Flowers » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дизайнерката София Борисова ще представи за първи път пред публика колекцията си The Flowers 2013, която е част от нейната линия Woman Fashion. Колекцията The Flowers by Sofia Borisova e вдъхновена от настроението, което излъчват цветята и техните листа. Предназначена е за дамите, които искат да имат различен тоалет, носещ усещане за лукс и съблазън. Облеклата са подходящи, както за официална вечеря или парти, така и за деловото ежедневие.

Събитието ще се проведе на 9 октомври в шоурума на Hitachi,  благодарение на г-н Николай Младжов-собственик на Z&M Private CO, официален представител за България на японския гигант Hitachi. На подиума ще дефилират едни от най-красивите родни моделки, а сред тях са Мис България 2012 Габриела Василева, Мис България 2011 Ваня Пенева, Мис България 2007 Юлия Юревич и топ-манекенката Диана Иванчева, която се завръща специално за дефилето от Милано.

Хит в колекцията ще бъдат ризи, тюлени поли, феерични рокли, както и дантелени панталонки съчетани с вталени сака или дълги поли. Използвани са хай-тек материи: ясмин и наоми/комбинация между вискоза и вълна/, ретро дантели, феерични естествени коприни, шифон, сатен, шантунг и фин тюл, памук. По отношение на цветовете комбинацията черно и бяло е доминираща в колекцията, допълнена от тоалети в зелено, червено и цвят „розе“.

Само преди месец фотографката Диляна Флорентин засне ексклузивно два нови сватбени тоалета на Romantika Fashion с Мис България 2011 Ваня Пенева. София Борисова бе потърсена от известна френска марка за дантели да изработи рекламни тоалети с най-новите материи на компанията, които ще бъдат представени в Париж в края на тази седмица.

„Дантелите са много различни от тези, с които съм работила до сега. Те са много интересни, защото са с финни копринени нишки в цвят слонова кост. Щастлива съм, че и българските булки ще могат да бъдат облечени с рокли от тази красива дантела, която ще присъства в новата ми колекция от сватбени тоалети за 2013 година“, споделя Борисова.