Ралица Бежан и Иван Юруков с премиера на нов видеоклип

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Премиерата на песента „Полунощ“ с автори Ралица Бежан и брат й Иван Ковачев ще е на 1 октомври в Студио 5.

Харесай страницата ни във Facebook

Режисьор на видеото е познатият и любим актьор Иван Юруков, който не за първи път успешно влиза в тази роля. С Ралица Бежан работят по различни проекти в театъра и музиката от много години. Първата им среща е на сцената на Драматично-куклен театър Враца в постановката „С любовта шега не бива“ от Алфред Дьо Мюсе, с режисьор Венцислав Асенов.

Специално за клипа канят група от 40 души, които се организират във Facebook на приятелски принцип – студенти, професионални актьори, някои от които познати от екрана, сървайвърите Димитър Димитров и Диана Първанова, Ники Станоев от „Домашен арест“, дори и кучето на стилистката на клипа (Деница Аргиропулос).

В джазовата атмосфера на виден столичен хотел под хореографията на Ана Митева и Пьотр Кшемински, Иван Юруков заснема материал за пълнометражен филм, напомнящ атмосферата на филм на Уди Алън. Уви, от него е ползвана малка част, като екипа има интересни идеи за останалата. На премиерата на клипа помощник режисьора Диана Милушева обещава да изненада не само гостите, а и Ралица и Иван с много забавен мейкинг. На снимачната площадка близо 18 часа се вихрят бурни страсти и взривоопасен актьорски талант.

Ралица Ковачева – Бежан се занимава с музика от 4-годишна. Учила е певческо изкуство и пиано при музикални колоси като проф. Юлия Ценова, Петя Диманова, Пламен Бейков и Етиен Леви. В крайна сметка Ралица избира да завърши висшето си образование в специалност Актьорско майсторство за драматичен театър при проф. Крикор Азарян, доц. Тодор Колев и Николай Поляков.

Чаровната брюнетка има над 30 роли в театъра. Лицето й е познато от множество реклами, кино и телевизионни продукции. А кадифеният й глас звучи в любими сериали като: „Женени с деца“, „Семейство Флинтстоун“, „Две момчета и едно момиче“, „Живот след развод“, „Моите мили съседи“ , както и в анимационните филми „Рио“, „Колите 2″ и др.

Дълбокият и вълнуващ глас на Ралица Бежан може да чуете на премиерата на песента „Полунощ“ на 1 октомври в Студио 5, от 21.30 часа. Ще свирят едни от най-добрите млади музиканти: Калин Жечев – пиано, Алекс Нушев – бас, Венцислав Велев-Вайчо – китара, Добромир Николов-Доби – саксофон, Димитър Симеонов – ударни, участвали в студийния запис.

Коментари

коментар(а)