Ремонт на лаптопи, ремонт на лаптоп, ремонт на компютри, сервиз

4
Добави коментар
dimo70
dimo70

Ремонт  на лаптопи, ремонт на компютри

ремонт на лаптопи, ремонт на компютри

 

В сервиза за лаптопи, наши техници  обслужват експедитивно всички марки и модели лаптопи и преносими компютри и извършват диагностика и ремонт на лаптопи и компютри. Квалифициран технически персонал диагностицира трудни проблеми за марки като Toshiba, IBM, Lenovo, Sony, HP, Compaq, Dell и много други. Не чакайте, изпратете запитване за ремонт на лаптоп сега, за да получите оценка за ремонта на лаптопа. Ние предлагаме конкурентни цени и качествено обслужване при ремонт на лаптопи. Оценка за ремонт на лаптоп включва части, труд, доставка. Бъдете наясно, че други сервизи, които ви дават цена за ремонт, в повечето случаи е  само за труд и ще  се изненадате от цената на частите впоследствие. Сервиз лаптопи „Изток“ извършва ремонт на лаптопи и поправя всички модели лаптопи / преносими компютри. Също така продаваме лаптопи нови и втора употреба.

Ремонт на Notebook

Сервиз Изток и наши квалифицирани техници извършваме ремонт на лаптопи с разнообразни проблеми. Техниците на сервиза са с дългогодишен опит в отстраняване на проблеми и за определяне дори на най-трудните проблеми за марки като Toshiba, IBM / Lenovo, Sony, HP, Compaq, Dell и други.
1 опция: Ремонт на преносими компютри Dell. Ремонт на зарядни, букси, смяна на счупени матрици, клавиатури и други.

Ремонт на лаптопи Sony
За ремонта на лаптопи Sony е мястото, където можете да регистрирате Sony лаптоп за ремонт. Просто кликнете върху връзките в ляво и вие сте една стъпка към безпроблемна света. Ние също така предлагаме Sony услуги за ремонт на преносими компютри.

HP лаптоп ремонт
Лаптоп услуга е Вашият # 1 сервиз за ремонт на лаптоп HP ремонт Notebook! Нашият квалифициран технически персонал трябва ефективно да обслужват 100 на преносими компютри на HP.

Високите температури се отразяват неблагоприятно не само на хората. Ние се разхлаждаме по басейни и курорти, но компютрите и на лаптопите за съжаление няма как да се разхладят и починат, освен ако не ги почистим и профилактираме …

Сервиз „Изток“ има удоволствието да ви представи своята голяма промоция на пакетни компютърни услуги за настолни компютри и лаптопи. Зачестяват проблемите с прегряване на лаптопи и компютри. Ако забележите някой от симптомите на прегряване, а именно: често гаснене на лаптопа, забавяне на скоростта на работа, самоизключване, зависване, греене отдолу и други подобни, не се бавете с почистването и профилактиката против прегряване, защото последствията за вашия лаптоп или настолен компютър могат да бъдат много сериозни – от разлепяне на чипсет и видеокарта до пълно дефектиране на дънната платка.

Ето защо сега сервиза ни в София, квартал Изток, ул. „Атанас Далчев“ 7 пуска лятна промоция на пакетни услуги:

Почистване на лаптоп плюс преинсталиране на лаптоп с безплатно!!! цялостен пакет програми, настройки и необходими драйвери в пакет на цената само на едно почистване!
Почистване на лаптоп плюс почистване на настолен компютър на цената само на почистване на лаптоп!
Почистване на компютър и преинсталиране на Windows 7 на цената само на преинсталирането.
Почистване и профилактика против прегряване на лаптоп със смяна на термопаста плюс цялостна софтуерна профилактика, почистване от вируси и временни файлове и оптимизация на Windows на цената само на почистване!
За контакт с експерт използвайте телефона на горещата ни линия: 0894 700 233