Столче за кола

2
Добави коментар
kormorana82
kormorana82

столче за кола – един аксесоар от който няма как да се лишим за в бъдеще

Столче за кола за най-малките мъници са специални и различни от тези, които са за възраст над шест – девет месеца.

Тези модели на столчета се наричат още: столче кошница, като тяхното значение е именно за пренос на новородени деца и бебета на начална възраст: от самото раждане до пет – шест месеца след това. Тези столчета за деца са конструирани точно за тази възрастова група и целят да дадат на малкото човече нужния комфорт, топлина, уют и най-вече сигурността!

Освен това най-удобното им приложение е, че тези столчета предлагат възможността да пренесете бебока от едно на друго място вместо да купувате друг кош или стол специално за пренос. Някой пък го използват и за да люлеят и евентуално приспят детето, при липса на люлка във къщи, тъй като повечето столчета от този вид са конструирани като „лодка”. Другия плюс на тези кошчета е, че те имат съвсем обособена основа, която с един клик може бързо и лесно да се закрепи за монтираната вече друга част от самото столче. Така нито ще подместите детето при пренос, нито ще го събудите, а без да усети ще го закрепите и потеглите.

По-скъпите модели пък са още по-универсални и предлагат възможността директно да ги закрепите за количка, като трябва да знаете, че столчето за кола и количката трябва да са от една и съща марка за да са съвместими.

Важно е да следите растежа на детето, тъй като те растат с дни. Не трябва да позволявате детето да стане по-голямо от столчето или кошчето и главата му да се подава. Когато видимо виждате вашето столче за кола да става все по-малко, веднага го заменете със следващия модел според разбира се килограмите и размера на детето.

Разгледайте едни от най-купуваните модели столчета за кола в сайта на http://nuvita-bg.com/. Там можете да си сверите часовника с цените и предлаганите екстри на различните модели! Не пестете от към цена, а заложете на качеството, защото здравето и живота на детето е най-важното!

Like this:

Like Зареждане…