Шлиферът тази есен е на върха + съвети как да го носим

2
201
Добави коментар
svetla58
svetla58

Шиферът е един от основните елементи на есен женски гардероб. Тази опция за връхни дрехи е идеална за хладно начало на падане, ще се превърне в алтернатива на скучните якета, ще се впише идеално в класически и ежедневен вид.

Сложете колан

Често връхната дреха изглежда избледняла и скучна, просто защото акцентът върху талията изглежда е там, но е напълно невидим. И предвид факта, че такъв акцент е гореща тенденция днес, струва си да внесете разнообразие и да сложите на полата си не „стандартния“ текстилен колан, а някакъв друг контрастен колан или дори чанта с талия.

Купи шлифер

 

Сложете брошка

Класическите шлифери обикновено имат ревери, така че нека не ги оставяме празни! Кокетна красива брошка ще направи деликатен акцент и ще ви хване окото. Опитайте се да изберете модерни модели или брошки “за възрасти”, като Chanel. Старомодните опции няма да доведат до желания ефект.

 Купи шлифер с колан

Сложете цветни обувки

Страхувате ли се от ярки цветове във вашата зона на стила ви ? Без значение, акцентът може да се пренесе на по-безопасно място – далеч от лицето. Изберете богат цвят, който идеално пасва на вашия шлифер

Купи крепиран шлифер

Тагове
бежов шлифер, брошка, есенна тенденция, как да носим шлифер, класически шлифер, колан, мода, стил, тренд радар, цветни обувки, шлифер