Столче за кола

2
Добави коментар
kormorana82
kormorana82

Практично столче за кола

Когато вашия малък човек е на път да се появи е добре да сте подготвени и да не оставяте всичко за накрая. Един от задължителните аксесоари, който не трябва да забравяте това е – столче за кола. Столчето за кола е единственият Ви вариант за безопасно пренасяне на вашия бебок, така че няма как да минете без него!

В момента пазара е наситен с този вид стока, но на какво трябва да обърнем внимание при избора на столчето? Задължително столчето за кола трябва да е здраво и сравнително тежко. Не се залъгвайте с разни китайски продукти. Обърнете внимание на облицовката, на плата с който е постлано столчето от вътрешната страна. Добре е тази материя да е например кожена или някаква друга, която да позволява лесно почистване на столчето без особени затруднения. Има и модели, които пък позволяват тази вътрешна част да се свали лесно и директно да се изпере в автоматичната Ви  пералня. Знаете, но ако пък не знаете ще се убедите, че малките човечета се цапат и цапат всичко около себе си непрекъснато, а е ясно, че нямате много време за чистене и търкане и на столчето за кола.

При избора на столчето, задължително търсете към него да присъства и упътване, както и инструкция за монтаж. Не рискувайте, а го поставете така, както е посочил производителя, защото с тези неща шега не бива. Повечето модели имат картинка с обяснение на тях – как с две, три стъпки да извадите столчето и как да го поставите обратно. Тази картинка е добре да бъде оставена на самото столче за кола, за да бъде всеки наясно как се експлоатира правилно то. Не на последно място, трябва да се съобразите и с модела на вашия автомобил, защото има разлика.

Артикулът столче за кола се делят на няколко вида и се предлагат както за най-малките деца, така и такива в по-напреднала възраст. Каквото и столче да използвате първото правило за него е, никога, ама никога да не го поставяте в колата така че гърба на детето да е по-посока на движението. В коли снабдени с въздушни възглавници избягвайте да поставяте столчето там, където има такава възлгавница.

Like this:

Like Зареждане…