5 крейзи неща, които трябва да направиш в живота си

18
Добави коментар
vampirski
vampirski

Ей, ти! Да, точно ти. Не ти ли писна от рутината на ежедневието? Събуждане, кафе, работа, вечерно разпускане на по бира, после сън и пак събуждане… Затова ли бе целият този зор да бъдеш най-бързият сперматозоид? Животът е уникален коз, който е редно да бъде отигран правилно. Време ти е да направиш нещо крейзи, а ако си затруднен какво да бъде то, ние ти даваме цели 5 предложения: 

Да отидеш на нудистки плаж

Снимка: www.dougsutherland.com

Всеки може да пие две водки и да си направи нощно къпане, но колко са хората, на които има стиска да се развяват голи по плажа без свян като Адам и Ева преди да отхапят ябълката? Ако някога се престрашиш да бъдеш поне за ден нудист, то след това едва ли ще има нещо, от което да те е срам.

 

Да скочиш с бънджи

Снимка: http://www.prlog.org/10499254/1

Малко тривиално предложение, но само който не е усетил адреналина от полета с разперени ръце в примамливата бездна, не знае колко невероятно е усещането! Е, готов ли си да усетиш страха в себе си?

 

Да последваш симпатичното мом(и)че от автобуса

Снимка: http://jennimaier.com/2011/05/bus-trips-are-not-up-my-alley/

На всеки, който е пътувал в оазиса на телесните аромати, наречен градски транспорт, му се е случвало да пресече поглед със симпатичен обект от противоположния пол. А сега сложи ръка върху Библията и признай пред себе си в колко от тези случаи посмя да отидеш на „втора база“, а именно – запознанство. Това, че сте на различни спирки не е извинение – част от приключението е да действаш на непозната територия…

 

Да зарежеш всичко и право в… Тайланд

Снимка: http://www.luxurylink.com/styles-interests/active-and-adventure/a/worlds-most-exciting-adventure-vacation-destinations/2

Или някоя друга екзотична дестинация. Ключово е не толкова мястото, колкото готовността ти да зарежеш добре почистения коловоз на рутината и да тръгнеш по обраслата, непозната пътека на авантюрата. Дори да е само за седмица-две и после да се върнеш – важното е да докажеш най-вече на себе си, че не си в плен на битовизма.

 

Да правиш секс по… интернет

Снимка:http://love.mopays.com/since-love-grows-within-you-so-beauty-grows-for-love-is-the-beauty-of-the-soul/1395/

Отново поставяме на изпитание нивата ти на ексхибиционизъм, но в ерата на технологиите сексът в асансьор и тоалетна вече са отживелица. Сега на мода са разкрепостените двойки, които само с камерата на компютъра си интимничат пред едва ли не целия свят. Е, ако държите да останете интимни и нямате специфични белези, винаги може да бъдете инкогнито, като си сложите маски. Загадъчността винаги е секси.

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари