Как да поръчам в SportsDirect от България и света?

1
Добави коментар
cvetomirnedqlkov
cvetomirnedqlkov

Sportsdirect.com е най-големият международен мол за дрехи и спортни стоки.

Sportsdirect е позициониран в Англия като прави доставки за цяла Европа. Тук ще получите информация за това как да поръчате от sports direct и колко ще ви струва поръчката.

С излизането на Европейският пазар на сайта sportsdirect.com възникнаха много сайтове, които ви предлагат доставка на по-ниски цени от тази на sportsdirect.com. Стандартната цена за доставка от sports direct е около 15 паунда, което се равнява на сума от около 37 лева в  зависимост от курса на паунда. Като има значение и от това дали поръчвате нещо обемно или тежко. Примерно, ако поръчате куфар с големи размери или тежести цената се увеличава, като може да достигне до 20-25 паунда. Повечето сайтове, които ви предлагат доставка на стоки от sportsdirect работят на следният принцип – събират се поръчки на много хора над 10-15 и се прави една обща групова поръчка като тя пристига в България за около 10-12 дни и след това се разпраща по куриерски агенции(които също ви таксуват за доставката до адреса ви). При по-голяма поръчка над 100 паунда директно от Sportsdirect.com няколко пъти в годината се получават ваучери с отстъпки. Като отстъпките обикновено са 10% от цената на дрехи, обувки или спортни стоки за различни месеци.

Най-добрият начин за поръчка :

Най-добрият начин за поръчка от sportsdirect е да се съберете няколко човека и да си разделите цената за доставка от 15 паунда. Този вариант е по-добър от това да ползвате посредник защото посредниците ви слагат надценка обикновено варираща между 10% до 20% и отделно заплащате цената за доставка до адреса ви от куриерска фирма.

Целта на нашият сайт ?

Както много от вас вече знаят нашият сайт първоначално извършваше доставки и действаше като сайт доставчик на стоките на Sportsdirect. Към момента сайта е най-вече информативен, като тук ще получите информация затова как да си направите регистрация от къде е най-изгодно да пазарувате. Ще ви даваме информация за начини на поръчки от редица спортни молове в Европа като La Redoute и др. Нашият план е постепенно да превърнеме сайта в социална мрежа, където потребителите да правят общи поръчка без да се таксуват допълнително за това, и да могат да се запознаят преди да направят поръчка. Доставки чрез сайта ни вече ще се извършват веднъж на два месеца, като това ще започне от май месец. Тук ще публикуваме и информация за кодове с отстъпки (10% ) от стоките в sportsdirect.com

Изгодни български доставчици от sportsdirect?

Цени на услугата :

10% от стойността на стоката, която поръчвате. Пример, ако  в sportsdirect.com стоката струва  50 лв.+14.99 паунда за доставка  в нашият сайт sportsdirect-bg.net стоката ще ви струва 50 лв. + 5.5лв. за доставка. Като се заплаща задължително 60% от стойноста на стоката предварително.

Курса на паунда е спрямо тарифата на паунда за деня , в който поръчвате . По-долу ще намерите валутен калкулатор с който може да се ориентирате какъв е курса за деня.

Доставки: Доставката за територията на град София СЕ ЗАПЛАЩА 5лв. За всички останали градове според тарифата на Еконт. Като за поръчка на над 12  продукта доставката ви е безплатна.

Какво е Sportsdirect.com? Sportsdirect.com може да се смята за един от най-големите молове за маркови дрехи и облекла  в цяла Европа, като същевременно с това той подържа и най-ниски цени за тези маркови стоки.Sportsdirect.com е с английска националност като има магазини в 5 държави. Доставката от Sportsdirect.com за България е на стойност 15.00 паунда. (Въпреки, че на сайта sportsdirect са посочили 9.99 паунда при заявяване на поръчка цената става 14.99 паунда.) Sportsdirect предлага на клиентите си всички най-известни марки от Европа и САЩ, които са  с изключително високо качество.

Sportsdirect – актуални промоции

Sportsdirect предлага през месец февруари 2013г. (като вероятно промоцията ще продължи и март)до 90% отстъпка на стоките на Lonsdale , Slazenger и Umbro. Тази промоция можете да видите на официалния сайт на sportsdirect на адрес: http://www.sportsdirect.com/clothing-clearance?src=sd-mid-121030-clothing-clearance . Отстъпките от sportsdirect.com са най-вече от палта, якета, дънки, панталони, поли, блузи и за някой обувки. Стоките предлагани чрез sportsdirect  са изключително качествени като марките Lonsdale, Slazenger и Umbro имат дългогодишна традиция в изработката на дрехи.