Полезни съвети от магазин за бебето Baby.Galix.bg при избора на кошара

2
Добави коментар
caps
caps

Полезни съвети от магазин за бебето Baby.Galix.bg при избора на кошара

Посещения: 670

0 коментара

Абонирайте се

 

 

Изборът на бебешка кошара е особено вълнуващ и приятен момент за всички родители. Предлаганите модели и варианти на пазара са толкова много, че бихте могли да се объркате. Основните предлагани видове са два – сгъваеми и дървени кошари.

Обзавеждането на детската стая би могло да бъде много приятно занимание, ако знаете към какво да се насочите и как да направите правилен избор. Магазин за бебето Baby.Galix.bg е водещ лидер в предлагането на детски стоки и аксесоари. Следвайки техните съвети, вие ще останете доволни от избраната кошарка за бебето.

Знаейки размерите и разположението на останалите мебели, вие лесно ще решите дали да използвате детско кошче, мека или дървена кошара. Постарайте се в стаята да влиза достатъчно светлина и използвайте светли тонове за боядисване и декорация на мебелите и стените. Добре би било в близост до кошарата да разположете удобен люлеещ стол, както и скрин с най – необходимите за бебето неща.

С течение на времето бебето ще има много повече продукти и аксесоари около себе си. Не се изкушавайте да поставяте етажерки в близост или над кошарата на детето. Съществува реална опасност нещо да падне и да нарани крехкото бебе.

Избор на модел и съвети за безопасност

 Освен, че ще ви помогне със съвети магазин за бебето Baby.Galix.bg, ще ви предложи и богата гама от детски стоки и кошари.

Отделете време и от комфорта на дома, с лекота можете да направите своя избор.
Основните изисквания при избор са форма, външен вид и здравина. В специализирания магазин за детето със сигурност ще откриете функционални и практични решения.
Много от предлаганите модели, биха могли да се преобразуват в по – големи легла или бюра след време.
Задължително изберете кошара с вертикални ламели, така няма опасност детето да се покатери и да падне. Бъдете сигурни, че ламелите са поставени достатъчно близо, с цел избягване на вероятността от заклещване на тялото на детето
Не поставяйте леглото на бебето в близост до отоплителни уреди и други опасни за здравето му предмети.
Когато монтирате кошарата се убедете се, че добре сте поставили всички елементи и те са здраво прикрепени.

Всички нови и съвременни предложения отговарят на изискванията за безопасност.

Повечето родители избират традиционните цветове, според пола на бебето. Въпреки това консултантите в магазин за бебето забелязват, че, все повече родители проявяват интерес към универсалните цветове. За този избор изцяло можете да се доверите на своите възприятия и вкус.

 Посетете онлайн магазин за бебето Baby.Galix.bg и изберете всичко необходимо за нуждите и комфорта на вашите малки наследници.  

 А още интересно четиво и полезна информация ще намерите на http://razkazi.info/магазин-за-бебето-–-всичко-необходимо-за-вашето-бебе-на-едно-място