SpongeBob: Sponge out of water / Спонджбоб: Гъба на сухо (2015)

1
Добави коментар
nord_plast
nord_plast

SpongeBob: Sponge out of water / Спонджбоб: Гъба на сухо (2015)

Рейтинг:

80
1
2
3
4
5

Гледан: 3720

SpongeBob: Sponge out of water е втория филм за SpongeBob, който забавлява милиони деца (а и не само) по целия свят. Премиерата на филма е била на 6 Февруари тази година, така че филма все още е доста нов.

Как да гледате Филми или сериали онлайн :
cloudzilla – Натиснете CLOSE X за да затворите рекламата и да се появи бутона за пускане на Филма или Cериала , натиснете го. Приятно гледане.

SpongeBob: Sponge out of water е втория филм за SpongeBob, който забавлява милиони деца (а и не само) по целия свят. Премиерата на филма е била на 6 Февруари тази година, така че филма все още е доста нов. Във филма за пореден път можем да видим приключенията и забавленията на SpongeBob и неговите приятели в техния подводен град Bikini Bottom. Филмът е базиран на много популярните телевизионни серии. Вторият филм за любимия ни герой е, разбира се, отново анимационен. Първият филм за SpongeBob е излязъл през 2004 и е донесъл милиони долари на създателите му. Очакванията са, че и вторият филм от поредицата ще бъде много успешен и също ще стане много популярен. Всички с нетърпение очакват да гледат поредният добър анимационен филм.